Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ei niin mukava yllätys raksalla.


Viime viikolla meillä kävi maalämpöasentajat. Mies piti ansaittua rantahetkeä meidän kanssa ja kun sen jälkeen meni raksalle, oli näky jokseenkin shokeeraava! Autotallin höyrynsulku täynnä jättimäisiä reikiä!!!


Aivan uskomatonta! Olivat putkea pistäneet yläpuolelle ja se oli ilmeisesti syy tähän järkyttävään toimintaan, vaikkakin autotallin katossa oli jopa LUUKKU josta ois päässyt muovien yläpuolelle rikkomatta niitä!

Ei mikään pieni homma ollut autotallin kattoa tehdä valmiiksi, eikä meinaan mikään pieni homma korjatakkaan, ja miten sen ikinä tekeekään, että tulee yhtä hyväksi kun alkuperäinen.. =#"%)(%(Q¤(Q)¤) silleen kevyesti.

Tekijää en vielä nimeltä paljasta, kun ei oo korvauksista sovittu, katsotaan hoitavatko reklamaation kuinka asiallisesti ja saavatko paikattua tekemäänsä tuhoa.

8 kommenttia:

 1. Ja toimittajalla oli halvin hinta?

  VastaaPoista
 2. Ja mitä väliä vaikka ois ollutkin? Silloin saa tehdä sutta? Ja voi piiloutua halvimman hinnan taakse? Ja anonyymit voi lällätellä? ;)

  Mutta ei, ei ollut halvin, ei valittu kalleintakaan, mutta loput pyörivät ihan samoissa taksoissa. Valinta perusteina oli pitkään pystyssä ollut firma, pitkät takuut ja muutenkin paras fiilis mikä tuli keskusteluista itselle. Ja uskoisin että tässäkin tapauksessa on ollut laiskat asentajat asialla ja toivon, että firma puuttuu asiaan kunnolla.

  VastaaPoista
 3. Voihan kökkö! Tosi epäammattimaista jos luukkukin olemassa. Reklamaatio kehiin ja korjatkoon mokansa. :)
  Juu, käsittääkseni myös kalliit osaa sössiä... Tsemppii! :)
  t. raksamama

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Jep, juttuja paljon itsekkin kuullut kämmäilevistä "ammattilaisista" eikä todellakaan hinnalla väliä näissä jutuissa. Siksipä ärsyttääkin oletus, että kalliit tekee aina hyvää ja kalliit peetä, mitäs valitsit sen halvan, koska näinhän asia ei todellakaan ole.

  VastaaPoista
 5. Moikka! Teilläkin rakennetaan tämän vuoden aikana; jään siis seuraamaan projektianne! :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. No huh, en arvannu että ne reijät ihan noin suuria on!! Onks ne äijät tullu tosta läpi?!

  VastaaPoista
 7. Heippa Osmankaami ja tervetuloa seuraamaan :)

  Suvimarja, mahtuneet ois kyllä ;D

  VastaaPoista
 8. Olipa ikävä yllätys! :/ Remontin keskellä tulee yleensä jokaiselle ongelmia materiaalien toimituksen kanssa tms., minkä vuoksi on todella ärsyttävää, jos joutuu reklamoimaan vielä työn jäljestäkin.. Mut ehdottomasti kannattaa pyytää korvausta ja jälkien korjaamista. Jaksamista rempan keskellä!

  VastaaPoista