Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 3. marraskuuta 2011

Eteinen


Tämmöinen auto kaartoi pihaan muutama viikko sitten.


Ja tällaista ihanuutta se toi! Tämä kuosi, tosin vähän isompana, on sellainen, johon ihastuin jo viime vuoden puolella kun käytiin kaverin luona Kalustetukussa! Siitähän tietysti halusin sitten vessaan kalusteet ja eteiseen myös. Ainoa ikävyys, että liukuovia ei tuosta kuosista sieltä saanut. Suunniteltiin ne sitten muulle kuosille, mutta en kyllä tykännyt siitä missään vaiheessa. Eteiseen kun kuitenkin tulisi vetolaatikoita tuon näköisenä. Soittelin muutaman puhelun, mutta mitään ratkaisua en asiaan saanut. Kunnes näin että eräs kaverini oli tilannut tuolta Juliskalta liukuovia samalla kuosilla mutta erivärisinä. Sinnehän soittelin sitten iloisena, kunnes kuulin ettei niilläkään juuri haluamaani kuparin sävyä ole mallistossa. Meinas jo usko loppua, mutta sitten Maria sieltä lupasikin ottaa selvää voisiko sitä saada tilattua pienempää erää kuin jättimäistä rullaa, eli saisin haluamani ja heille ei tulis riskiä kun kukaan muu ei haluaisi loppuja ostaa, kun ei omaa niin hyvää makua ;D ;D. Ja sehän onnistui! Tällaista on se hyvä asiakaspalvelu ;D Joten samalla siis tilasin vessan ja kodinhoitohuoneen kalusteetkin sieltä.


Asennuksessa sitten tuli pientä ongelmaa kun kaappi oli just eikä melkein eteisen levyinen ja yllärinä Simonsin tekemät seinät eivät olleetkaan täydellisen suorat ja yläosa oli sentin kapeampi kuin alaosa :O. Mutta saha laulamaan ja saatiin paikoilleen, eikä onneksi näy ulkonäössä että heittoa tuli.


Siinä ihanat ovet sitten paikoillaan. Retrokuosin suojana vielä muovi, otetaan pois kun kaikki on rakennettu valmiiksi ;). Ja joo, ei mitään hajua miten kattopaneelit saa asennettua tuonne, mutta katsotaan ;D Ei oo ennenkään helpointa reittiä valittu ;)


Näkymä toisesta suunnasta.


Tämmöinen sisältö löytyy toisen oven takaa, pitäis muutama hanska mahtua. Toisen oven takana on sitten tilaa takeille!


Ja näin ahkerat teinipojat siivoavat ;D Hyvä ettei oo sentään kuulokkeet korvilla estämässä imurin hirveää melua ;D Se on rankkaa se raksaaminen ;)


Mutta puhdasta tuli (ei oo enää kuvattaessa kuten saattaa ehkä huomata ;)) ja penkki/kenkälaatikosto saatiin paikoilleen. Pikkasen murinaa sai kyllä aikaseksi mun maalaamien seinien pahoinpitely liian tiukan levyn asentamisen yhteydessä. Mur ;)


Tässä vielä nätisti täytetty eteinen "kokonaisuudessaan". Ompahan haasteellista kuvata näitä tiloja, mutta ehkä tuosta jotain tajuaa.

Ja oon kyllä tosi tyytyväinen tähän meidän kuistiin! Vaikuttaa olevan riittävästi tilaa lapsiperheen toiminnoille ja ulkovaatteille sekä kengille ;) Eniten ärsytystä vanhoissa kodeissa on tuottaneet juuri lähdöt ja erityisesti kotiin palaamiset neljän kauppakassin kanssa ja neljän ihmisen voimin. Katsotaan miten käytännössä sitten toimii ;)

Ja lämpöä, mistä vanhan kodin eteisessä pidin, saatettiin lopulta saada tännekkin :)

3 kommenttia:

  1. Kiva kuosi, mii laik =) Vaikka pitää kyllä myöntää että aika monelta muulta osin meillä tuntuu olevan ihan eri maku ;)

    VastaaPoista
  2. Täytyy sanoa, että livenä kaikki näyttää vieläkin paremmalta! Ja vaikka mullakin on ihan erilainen maku, niin tää sopii just teille ja on ihan teidän näköistä! Hienoja, rohkeita ratkaisuja!

    VastaaPoista
  3. Jep, omaksi kodiksihan tätä tehdään ja ratkaisut ihan vaan meidän perhettä miellyttämään ;) Jos ois tarkoituksena myydä parin vuoden päästä, ratkaisut ois varmaan ihan erilaisia, sen verran kaukana varmasti normimausta tässä mennään ;D

    VastaaPoista