Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Vanhoja kuvia

Koska en enää uskalla edes kokeilla uusien kuvien lataamista koneelle ennen huoltoa, pistän näitä laittamista odottaneita vanhempia kuvatuksia. Näistäkin tosin puuttuu suurin osa, siis kun kone on aina seonnut muutaman lataamisen jälkeen :P Eli kokonaisuus on siis jotain vallan muuta kuin piti ja joukossa myös tylsiä kuvia ;) Mutta jotta ei jäädä hirveästi jälkeen todellisesta tilanteesta täällä blogissa, niin nyt tyydyttävä näihin ;)


Tässä siis tilannetta siitä vaiheesta kun pohja oli siivottu ja tärytetty ja oli aika pistää viemäreitä paikoilleen. Tämä kuva on kylpyhuoneesta ja kuuluu tähän tylsää osastoon ;D Muistiksi tänne kuitenkin myös itselle ;) Ja valkoinen muuten taitaakin olla radonputki!


Appiukko siinä jumppaa ;) viemäriputkien vieressä. Siinä siis näkee paikan tulevalle vessanpöntölle. Muut putken siinä on menossa sitten seinää myöten ylös, tai seinää myöten alas ;D Kyllä on miettimistä noissa putkien paikoissakin, siis missä niitä kuljetetaan. Kyllä tämmöinen maallikko kuvitteli että kaikki on suunniteltu valmiiksi ja otettu huomioon, mutta yhtäkkiä sanottiin, että yläkerran vessan viemäri tulee tekemään alakerran kattoon jonkun laatikon oven yläpuolelle. No ei varmasti tule kun tilaa on piilossakin riittämiin :P. Kyllä saavat ja ilmeisesti onnistuivat miekkoset keksimään sitten jonkun paremman idean ja katto jää rauhaan.


Nää on sitten autotallin puolelta. Maalämmön läpivienti putkia..


Pöntön putki paremmasta näkövinkkelistä ;D


Hylly piti rakentaa jotta saa kaiken tarpeellisen pois lattialta ;D


Tässä kuvassa on sitten jo vähän pidemmälle päästy viemäreiden suhteen ja nämä siis ovat suihkutiloissa olevia lattiakaivoja. Mietittiin kovasti, että oltais pistetty sellainen pitkän mallinen kaivo seinän viereen, mutta putkari oli sitä mieltä, että se ois todella haasteellista meidän kulmikkaassa suihkutilassa saada kaadot nätisti, niin päätettiin mennä perinteisellä linjalla.


Lapset halus käydä ensimmäistä kertaa yläkerrassa, katsastamassa omia tulevia huoneitaan. Silmät kirkastuivat kun näkivät tulevien huoneidensa koon ;D Meillä kun lapset nukkuivat viisi vuotta meidän kanssa samassa huoneessa ja heillä oli alle kymmenen neliön leikkihuone, nyt muuton jälkeen halusivat nukkumaan samaan, ehkä 12 neliön huoneeseen, niin omat, 14 neliön huoneet tuntuvat valtavilta linnoilta ;D Varsinkin poika odottaa sitä, että omat tavarat saa omaan rauhaan ja toinen ei niihin pääse koskemaan ;)


Tyty on rohkea kuin mikä, mutta poju on selkeästi perinyt äidin korkeanpaikankammon ;D Hetki siis meni ihan hyvin, mutta sitten alkoi jännittämään ;)


Tässä vielä ihan rennosti ihailtiin näkymää parvekkeen ikkunasta takapihalle.


Neiti katselee taas näkymää oman huoneen ikkunasta. Ja kivaa oli ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti