Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Laatta hankintoja

Nyt kyllä on hiiiirmunen aika edellisestä postauksesta :P Syystä että ollut hirmuinen kiirus, sekä siitä, että kone ei edelleenkään toimi kunnolla, vois olla varmaan huoltoon vieminen viisas päätös. Täytyy kuitenkin ensin konsultoida tuota miekkosta saisiko kaikki lukuisat raksailuun liittyvät kirjanmerkit varmuuden vuoksi talteen jonnekkin ennen sitä, etteivät vaan suurella urakalla hankitut osoitteet katoa :P Kuvat onkin kahdella ulkoisella kovalevyllä aina varmuuden vuoksi ;)

Kone siis toimii välillä ihan kunnolla, mutta heti kun alan kuvia siirtämään kortilta tai käsittelemään niin johan sekoaa. Viimeksi siis sain nämä seuraavat neljä kuvaa siirrettyä ennen kuin kone sekosi kahdeksi päiväksi, joten näihin on nyt tyytyminen ;D Raksallakin on nyt edetty kovaa vauhtia, että kiva olisi saada niitäkin kuvia pistettyä vihdoin!


Mutta tässä siis viime viikon shoppailun tuotoksia ;) Perjantaina olin raksalla auttamassa ensin muutaman tunnin ja lähdin sitten hakemaan varaamiani lattialaattoja! Eli tällaiset ihanat 30x30 Huesco Rojo terracotta laatat meille tulee keittiön ja eteisen lattioille! Ja siis vaikka perjantaina lähdin näitä hakemaan, niin vasta lauantaina ne saapuivat kotiin, sen verran innostuin poistolaarin luona, ettei auton kestävyys enää riittänyt ;D Kaksi reissua siis täytyi tehdä. Ja kaksi kertaa vaan kolahti peräkoukku maahan mamman huristellessa ;)


Nämä viimeiset kappaleet tämmöistä pientä ihanuutta tarttui siis poistoista mukaan, hintaan 5 e neliö! Joskus olleet kalliita, enää ei ;) Tarkoitus pistää keittiön välitilaan. Harmitella täytyy kun laiskotti kuvatessa eikä pistänyt väriasetuksia kuntoon ja nyt ei enää uskalla kuvankäsittelyohjelmaa avata, joten ei ihan näytä itseltään, hiukan lämpimämpi siis livenä.


Nämä oiskohan sitten 20x20 laatat tulevat sulostuttamaan alakerran vessaa. Hintaa näissäkin hurjat 10e neliö. Ja suunnitelma miten pistetään tehdään varmaan sitten samalla kun niitä seinään lätkitään ;) Vaaleita 8 neliötä ja tummia 7! Vessan kalusteet on jo valittu ja tulee rusehtavan sävyiset olemaan eli toivotaan että tulee kiva kokonaisuus näiden kanssa ;)


Nämä mustat pienet täyttivät vain yhden laatikon joka lähti matkaan, tulevat yläkerran vessaan jollain tavalla, vielä ei voi tietää. Riippuu siitä mitä muuta löydetään halvalla ;D

Mukaan lähti myös 10 neliötä suihkuun tulevaa laattaa, poistolaarista tietenkin, vein kaikki jäljellä olleet ja vielä pitäisi jotain muuta taikoa 14 neliötä. Pidetään siis silmät auki että jotain niihin sopivaa löytyy ;D Ja se ettei niistä ole kuvaa, ei johdu pelkästää tästä koneesta, vaan siitä, että miekkonen ne latoi alimmaisiksi kaikkien muiden laattojen alle!! Ja juuri ne, joita pitäisi raahata mukana sopivan laatta kumppanin löytämiseksi ;D Lauantaina pyysin ne alta etsimään, tänään on torstai, katsotaan kauan kestää, että aikaa siihenkin puuhaan raksakiireiseltä löytyy ;D

5 kommenttia:

 1. Mistäs löysit noin hienoja laattoja, ja oikein hyvällä hinnalla? Jostain täältä läntiseltä uudeltamaalta?

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana tuo keittiön laatta, tykkään.

  VastaaPoista
 3. Heip! Joo, olisi voinut paikankin mainita ;D Laattatukusta Kirkkonummelta ;) Vein kyllä kaikki parhaat päältä poisto kasasta ;D Mutta eiköhän sinne lisää poistoja tule koko ajan ;)

  Keittiön laatta olikin sitten vähän kalliimpi, mutta vain vähän, meinaan 15 e neliö. Ja ne on tarjouksessa, mutta eivät poistossa, joten niitä sieltä vielä löytyy ja lisääkin tulee tarvittaessa ;) Niin siis jos tarkoitit lattialaattaa Päivi ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita laattoja! Ja ihan sun näköisiäsi! :)

  VastaaPoista