Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ovessamme on kahva


Hiukan hiljaiseloa on vietetty blogin puolella, koska niin on tehty myös raksalla.. Käytiin pieni rentoutumisreissu tekemässä Tukholmaan, mutta niinkuin rentoutumisreissuissa aina, tarvitsi sitä rentoutumista entistä enemmän sen jälkeen ;) Vaikka erittäin mukavaa olikin!


Jotain pientä on silti saatu raksallakin tehtyä. Esimerkiksi nuo kahvat oviin ;) Eli sinne sisään pääsyksi tarvitaan nyt avain, eikä enää vain puukkoa ;) Tosin mä en muuten omaa avaintani olekkaan saanut, hmm..


Puhaltimet surisee nyt alakerrassa, kun välipohja on villoitettu loppuun asti! Välipohjaan piti suunnitelmien mukaan tulla vain 100 milliä eristettä, mutta saatiinkin tutun kautta halvalla lisää, niin päätettiin pistää samantien tuplaten! Alkuvaiheessa parempi lämmöneristyksen kannalta, kun se alakerta vaan pistetään ensin valmiiksi ja sitten myöhemmin toivottavasti äänieristyksenkin kannalta. Täällä vanhemmilla asuessa on äänieristyksen kanssa kärvistellyt, kun se on kaukana meidän vanhan asunnon tasosta. Siellä kun keittiöstä hellan edestä yritti saada kontaktia yläkerrassa oleviin, oli se täysin mahdotonta vaikka keuhkoista ois päästänyt kaikella voimalla, täällä taas kuulostaa kun joku joisi teetä korvan vieressä kun joku niin tekee keittiössä ja itse on yläpuolella olevassa huoneessa.. Joten siihen nyt on yrittänyt miettiä syitä, miksi täällä niin on ja miten se vältetään meidän tulevassa kodissa.. Koska siellähän koko alakerran oleskelutilat ovat avointa, niin olisi kiva, ettei kenenkään tarvitsisi hiipiä siinä vaiheessa kun joku muu on nukkumassa.


Testikuoppa oli ilmestynyt kodin sisälle, tähän asti täysin sulaa :)


Ja vanha muovinen ulkopöytä on viety myös hommia helpottamaan sinne, saa paperit ojennukseen :).Tähän kylppärin seinässä olevasta lämpömittarista ois sitten kiva ollut ikuistaa se +16 mitä siellä oli aamulla (sunnuntai), mutta läpivedon seurauksena se laski tuohon. Kuulemma kosteuden kannalta parempi tuuletella myös! Ja ikkunoihin ei kyllä ollut ainakaan kosteutta tiivistynyt. Ikkunaahan siellä on kokoajan pidetty lievästi raollaan samaisesta syystä. Ja eilen naistenpäiväyllärishoppailulla poikettiin ukkelin kanssa myös Clas Ohlsonille ja sieltä tarttui mukaan langaton sääasema ja ylimääräinen mikälieneeanturi, eli nyt nähdään kosteudet sun muut kätevästi yhdestä näytöstä, vaikka mittaireita muuallakin! Eikä ollut ees kallis ;)

3 kommenttia:

 1. No niin, nyt alkaa olla jo kivat työskentelylämpötilat! kohta varmaan lattiavalu?

  VastaaPoista
 2. Toivon mukaan ;) En tiedä kauan noissa putkissa ja muissa vielä menee.. Ja autotallikin pitää saada ensin lämpimäksi, tulis niin kalliiksi jos ei tehtäis niitten valuja yhtäaikaa!

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla :-) Hienolta näyttää.

  Kuormalavat menee puujätteeseen jäteasemalle :-) Jos ne on siististi säilytetty, ne voivat kelvata myös uudelleen käyttöön (riippuen alueesta).

  VastaaPoista