Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 9. syyskuuta 2011

Ja ulkona tapahtunutta


Kasvimaa kokeilut laatikoissa kasvimaan puuttuessa on tuottaneet tulosta vain kesäkurpitsan muodossa. Mutta vielä täytyy jännittää kasvaako ne syötävän kokoisiksi vai mätänevätkö matkan varrella :P


Mansikoita tuli kaksi, yksi tytölle ja yksi pojalle ;D


Salaatteja saatiin nauttia ennen kuin niille kävi näin..


Ja pinaatteja ei ehditty syömään ennen kuin aurinko kärvensi kun unohdettiin pyytää ketään kastelemaan niitä kesälomareissun aikana ;D


Tontilla sitten porattiin maalämpökaivo! Tää tapahtui silloin kun olin itse kuumeessa sängyn pohjalla joten en päässyt tutkailemaan porausta.


Kallio tuli vastaan 1,5 metrin päästä, eli hyvä juttu oli se. Ja kokonaissyvyys porauksella oli 157 metriä.


Maalämpökaivo.


Etupiha tyhjennettiin roippeesta ja sähköt ja kuitu kuljetettiin oikeille paikoilleen ja sadevesikaivo pistettiin paikoilleen myös. Pihaa myös nostettiin jonkin verran, niin ei oo ovesta enää niin isoa pudotusta.


Ens viikolla kaappi pääsee sisälle asti ja maalämpöpumppu ilmestyy sinne myös ;)


Kaivoa vois hiukan vielä laskea kun se on autopaikalla ehkä hiukan tiellä ;).


Ja tärkeä valkoinen hökötys tuli komistamaan etupihaa posteljoonin pyynnöstä ;D On näköjään siis tullut jo postia tuonne vaikka on ilmoitettu osoitteen olevan voimassa vasta myöhemmin syksyllä! Mutta ei hätää enää, nyt sitä sinne saa tulla, eri asia vain muistaako sitä vielä käydä tarkistelemassa ;D Ja asutaan ilmeisesti aika landella kun postikin jaetaan autolla!


Ja sitten se tärkein, näkee kun tarkkaan katsoo ;). Sieltä se nurmikko jo puskee päätään pari viikkoa istutuksen jälkeen!

3 kommenttia:

 1. Kyllähän teiän nurtsi vihertää jo selkeästi tielle asti.
  -Hanna-

  VastaaPoista
 2. Jee! :D Tainnut ilmat olla meidän nurtsin puolella, satanut ja paistanut silleen sopivasti ;)

  VastaaPoista
 3. Meillekin jaetaan posti autolla, vaikka keskustaan matkaa 1,5km. Tai sit katsotaan, et koko pitäjä on maalla, tai sit hämäläiset on niin hitaita, ettei posti ehtisi koskaan perille! :)

  - Sanna

  VastaaPoista