Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 6. syyskuuta 2011

Sisällä tapahtunutta

Heipä hei! Niin vaan uskoin että päivitykset nopenee kun kuvaushommat vähenee, mutta eipä ei ;D Mitäköhän keksisin selitykseksi tällä kertaa ;)

Edistystä on raksalla tapahtunut, mutta vähän turhan hitaasti. Miekkonen vietti reilun viikon saikulla eikä siellä siis ollut paria käyntiä lukuunottamatta ja sitten pamahdin tietysti itse kuumeeseen juuri kun olin ottanut kaksi palkatonta vapaata, ja viikonlopun siihen päälle vietin myös vaakatasossa lääkärin määräyksestä. Onneksi tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut liikenteessä ollut todella pitkän toipumisajan vaativa flunssa vaan nielurisatulehdus joka sitten antibioottikuurin aloituksen jälkeen parani nopeasti ja pääsin taas hommiin (muutaman työpäivän jälkeen tosin)!


Mutta asiaan! Keittiön ihku seinä on saanut kaverikseen melkein yhtä ihkun lattian ;) Täytyypi laatasta ottaa parempi kuva, jotta näkyy sen väritys paremmin ja lattiastakin uusi kuva kun on putsattu ja tehty loppuun asti! Lattian laatoitus olikin tosi paljon nopeampaa kuin vessan laatoitus, jos ois tehnyt putkeen ei ois mennyt ees kokonaista työpäivää!


Saunankin seinät on saatu paikoilleen eli nyt ei alakerrasta puutu ainoatakaan seinää :). Mies ja isänsä tekivät tän yhteistyössä ja raudat tuonne askarteli ystävällisesti yksi kaveri. Kuva on otettu kylpyhuoneen ovelta ja meille tulee siis tuota ikkunaa saunaan jotta saa vahdittua lapsia saunoessa ;). Pitäisi ostaa kalansilmä niin sais kunnolla kuvia näistä ahtaista tiloista!


Kodinhoitohuonekkin sai jo seinää yllensä! Ainoa huone jonne tulee valkoista! :D Mä en oo sen värin ystävä ollenkaan, ainoa josta tykkään vielä vähemmän on musta ;). Mutta koska sinne tulee limenvihreät kaapin ovet piristämään tylsää pyykinpesua, niin ajattelin, että valkoinen on nyt kuitenkin ihan hyvä valinta sinne. Ja sitten sattuikin laskupäättömille ;)) kavereille 10 neliötä ylimääräistä 20x40 laattaa ja se saatiin lähes ilmaiseksi niin sinne sitä on nyt ladottu! Mutta toisten parjaamisen perään täytyy tunnustaa, että tällekki tuli päässälaskuvirhe tuossa laatoituksen suunnittelussa ja vasta kun toiseen seinään oli isketty jo laatat tajusin että niitä nyt sitten tarvittais pari neliötä lisää :D Meinas jo kylmää hikeä pukata kun ei laattoja löydetty meidän kaupungin K-Raudasta, eikä senkään kylän mistä ne on ostettu, eikä edes keskusvarastolta, mutta onneksi Hämeenlinnan K-Rauta pelasti tilanteen.


Tästäkin seinästä tykkään nyt ihan hirmusti, tosi kivan näköinen ladonta :). Ja sitten tuntuu pöhköltä hehkuttaa omia seiniään ja niistä tykkäämistään niin paljon, mutta eikös kaikissa blogeissa ja tulevissa kodeissa pitäis olla sellaista, että oikeesti tykkää kodistaan niiiin kamalasti :).

Kun aloittelin tän seinän tekemistä, sattui muurari olemaan samaan aikaan paikalla ja katseltuaan hetken mun touhua kysyi saisko neuvoa :D Annoin tietysti luvan kerrottuani saaneen kaiken laatoitus oppini Youtubesta! Hyödyllisiä linkkejä sitten tulikin paljon ja koko seinään meni sitten vain noin kolmisen tuntia, selkeetä parannusta taas :D Parin päivän päästä saan opastusta myös saumaamiseen, jei!


Mies väänsi tänään muuria kurasyöpön eteen. Vietettiin molemmat palkatonta vapaata taas raksalla. Rahan menetystähän se tietää kun haluaa jo päästä muuttamaan, mutta halvemmaksi tulee silti näin päin, kun tienata rahoja joilla maksaa ammattilaisille, oma tuntipalkka kun ei niin iso ole ;). Ihana homma kyllä kun molempien työpaikoilta on ollut mahdollista näitä palkattomia vapaita saada!


Tänä aamuna meidän eteinen näytti tältä, edellisenä päivänä pohjamaalattu! Ensimmäinen huone joka pohjamaalia saanut ylleen pitkien tasoitussessioiden jälkeen! Piti tosin ensin pyytää ystävä käymään tarkistamassa mun pohjamaalaukset kun en luottanut niiden peittävyyteen :D


Ja iltapäivällä se näyttikin tältä! Lämmin vastaanotto se olla pitää kun kotiin sateisena, pimeänä syysiltana tulee ;). Vielä mietinnässä tehdäänkö tohon vähän eloa toisella värillä vai jätetäänkö noin, tosin toinen kerros vielä laittamatta muutenkin.


Tässä on muutaman päivän vanha kuva takasta, paljon pitemmällä siis jo! Ihan ei elokuuksi ehtinyt, mutta seuraava deadline onkin torstai koska perjantaina ja koko viikonloppuna odotetaan hirveää yleisöryntäystä (tai sitten ei ;D) meidän pitkiin "haluan jo muuttaa" talkoisiin (lapset ensimmäiselle reissulle ilman äippää ja isukkia kolmeksi yöksi) ja silloin siis tilaa tarvitsee ;).


Tässä takka sitten keittiöstä päin, pizzauuni pojan mielestä ja karjanpiirakoille äipän mielestä, ehkä ne molemmat mahtuu ;). Tuo kolo mikä vasemmalla on, on tarkoitettu puille, sinne tulee vielä takaseinä jotta palkki jää piiloon! Ja päälle tulee vaalea rappaus, kiva tulee tästäkin ;)

Ps. tervetuloa talkoisiin ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti