Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Meillä on maailman ihanin keittiön seinä :)))


Ja siinä se on!!!! Voih, mä oon ihan rakastunut siihen ;) Ja tohon poikaan myös, joka halus tulla kuvaan mukaan :)


Tässä samainen aavistuksen kauempaa! Ja tähän täytyy pistää koko stoori kyseisen seinän syntyhistoriasta ;D Kaikki alkoi alunperin siitä, kun meille ei laitettu tolle seinälle ikkunaa, jotta yläkaappeja mahtuisi tarpeeksi, jo rakentaneen vinkistä. Noh, sitten alkuperäinen keittiösuunnitelma sai väistyä kivemman tieltä, eli joka seinää ei kierräkkään kaapit vaan tulee niemeke. Ja siinä oli sitten harmitus ja mietintä ton seinän suhteen, eli koska ikkunaa ei siinä ole, niin jotain tosi kivaa siihen pitää saada, kaapittomaksi kun jää!

Erillinen mietintänsä oli sitten lattialaminaatit ja mun suuri ihastuminen viinilaatikkolaminaattiin. Oma mietintä siitä kestäisikö rakkaus ja miltä lattia näyttäisi kun sitä on samassa tilassa monta kymmentä neliötä. Sitä ei sitten tarvinnut enempää pähkäillä kun miekkonen sanoi, ettei sillä koko lattiaa halua päällystää, höh.

No, siinä siinä keittiön seinän mietinnässä oli sisustuskiveä, valokuvatapetteja jne jne. Kunnes muistaakseni eräinä aamuyön tunteina sain mielettömän vision millä ratkaista seinäongelma ja saada mun ihastuksen kohde tuotua taloon :D Olin ihan täpinöissäni ideastani ja kerroin sitä muutamana päivänä kaikille tapaamilleni ystäville! Parin päivän pääsin kyläilemään Tampereelle ja siellä sivusilmään osui niiden ystävien vierashuoneen seinä, joka oli juuri sellainen kun mielessäni! Mikä tuuri, että samanlaista pistetään ;D Kunnes selvisi, että seinä on siellä ollut 1,5 vuotta eli aivan varmasti olen sen nähnyt aiemminkin ;D Minkäänlaista muistikuvaa tästä ei ole, joten jonnekkin alitajuntaan se varmaan on jäänyt leijumaan, ja iskenyt sieltä tajuntaan sopivalla hetkellä! Mutta hyvä että iski, on se niiiiiiiiiin ihana :D Ja hyvä, että se oli tehty myös aiemmin, ei tarvinnut miettiä miten se saadaan paikoilleen, koska kaveri oli sen jo aiemmin pähkäillyt ;)


Lauantaina pääsin sitten vihdoin totetuttamaan tätä visiota ja tutustumaan samalla ensimmäistä kertaa elämässäni sirkkeliin, viimeistelynaulaimeen sekä raksaimuriin, siis käyttämään niitä, sekä voittamaan korkeanpaikan kammoani nousemalla tikkaiden korkeimmalle askelmalle ja tekemällä samalla jotain ;D. Tyttönen halusi auttaa ensimmäiset kaksi riviä, sitten kyllästyi ;D Joten nelisen riviä pistin paikoilleen yksin, mutta oli sen verran hankalaa saada seinälle tuota laminaattia molemmista reunoista klikkaamaan kunnolla, joten miekkonen tuli avuksi ja kahdestaan se menikin helposti ja nopeasti.


Tässä nyt näkymää keittiöön olohuoneesta käsin!


Siihen kun kuvittelee vielä tän keittiön niin ah! Tulee varmasti olemaan mun lempihuoneeni tässä talossa :)) Edellisen kodin keittiöönkin menin muuten rakastumaan päätä pahkaa ja oli varmaan SE tekijä, jonka takia asunto ostettiin ;D Mutta se rakkaus haihtui pikkuhiljaa kun keittiö ei ollut niin toimiva, toivottavasti tämä rakkaus kestää pidempään ;)


Ja jottei ihan keittiöksi meni koko postaus, niin pistetään tähän myös valmis vessan lattia! Siis laattavalmis ;) Ihanan puhdas..


Ja tässä kiiltävän puhdas vessa kokonaisuudessaan! Koska olin laiska, enkä puhdistellut laasteja pois tuota tehdessä, on sen puhdistus nyt tylsän hidasta.. Mutta heti kun se on tehty, voi odottavat saumalaastit tai mitkä lie sauma-aineet pistää sinne ja silikonit myös ja sitten käydäänkin ostamassa se pönttö ;)


Vessa ja keittiö ovatkin sitten toistaiseksi ainoat tilat jotka ovat pintaa saaneet päälleen. Tältä näyttää tuleva porrasnurkkaus tällä hetkellä. Vasemmalla vessan ovi ja seuraavana kuistin ovi.


Portaiden kohdalta vessan lisäksi myös kodinhoitohuoneeseen näkymä.


Ja olohuoneesta työhuoneeseen päin.


Takaovelta olohuone, ruokailuerkkeri ja keittiön seinäkin näkyvät ;)


Lapset kaipailee jo pizzauunin valmistumista ja äippä ja isukki takkaa lämmityksen takia, mutta kovasti seisoo tämä projekti.


Katsotaan valmistuuko elokuun loppuun mennessä niinkuin muurari viimeksi lupaili..

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Kyllä tuolla kelpaa :)

  VastaaPoista
 2. Ei kai teille vaan tule puuhellaa!!?? Jos tulee, niin mun kateus on sietämätöntä... ;D
  Sen oisin niin kovasti halunnu, mut tila loppu kesken...
  Sä olet kyllä ollu näppärä, hyvin on valmistunu hommat.

  VastaaPoista
 3. ;D ;D Ei sentäs ;D Eikä ees puilla lämmitettävää saunaa, läpivientien sovittaminen liian hankalaa ;)

  VastaaPoista
 4. Siellähän on taas ihan toisennäköistä =D Selkeen ratkaisun keksit tohon kylppäriin - vieläkö pitkään jatkoit niiden kaakelien pyörittämistä edes takaisin ennenku päädyit tuohon? =D
  - Nelli

  VastaaPoista
 5. Emmää ees muista kauan niitä pyörittelin ;D

  VastaaPoista