Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 16. syyskuuta 2011

Joku sai uuden Domus-keittiön ;)) Ja talkoo kuulumisia!

Meillä oli viime viikonloppuna talkoot, niinkuin aiemmin mainitsin ;). Paljon saatiin aikaiseksi, jonkin verran oikeesti näkyvää ja paljon pientä piiperrystä ;).

 
Jokaisen itse laatoittavan muistilistaan pistettäköön, että ehdottomasti pestävä laasti pois laatoista ja väleistä heti laatoituksen jälkeen, koska muuten sitä saa sieltä repiä monta ihmistä tuntikausia ;D. Joo, jos oisin silloin tiennyt, niin...! Lapseni kummitäti sai itsensä jopa satutettua hommassa, tosin näyttää ehkä pahemmalta kuin on, venäytti vain peukalonsa ;D Meinasi kuitenkin pistää huippaamaan, niin osoitteena oli puhdas vessan lattia ;).


Auttamassa oli tämmöinen pieni herrakin omien lasten ollessa pienellä viikonlopun lomareissulla!


Sekä kummityttö, joka pisteli ranskalaisia poskeen leffan seuraamisen ohella ;).


Mutta sitten niihin tehtyihin hommiin! Eli saatiin maalattua erkkeri ja olohuoneen seinää.


Räystäslautoja pistettiin paikoilleen, vielä tosin puuttuu osa. Keli oli muksan kesäinenkin viikonloppuna, itse en siitä päässyt nauttimaan ollessani sisähommissa..


Esimerkiksi tätä vääntämässä! Eteisen lattia meni ripsakasti, kun huutelin serkkupojalle mittoja ja hän leikkurilla pisti tulemaan ;). Tätä ei malttanut jättää kesken, joten lauantai-ilta venyi melkein keskiyöhön asti, mutta valmista saatiin!


Keittiön lattiakin saatiin saumattua, tais tosin tapahtua jo ennen talkoita ;D Talkoissa sai kuitenkin viimeisen pesunsa!


Tällainen yhdistelmä nyt siis keittiössä on ;)


Päädyttiin sitten eteiseen pistämään hiukan eloa kultalasyyrilla mun inspis kuvan mukaisesti ;). Oli meinaan jännää puuhaa tää maalaaminen, piti onnistuu heti kohilleen jottei maalia ois tullut liikaa. Pinnan tein pistämällä muovipussin maalaustelan päälle.


Mun mielestä siitä tuli aika hauska, vaihtelee reilusti toi seinän ulkonäkö riippuen mistä valo tulee tai missä kohdassa itse seisoo ;).


Kodinhoitohuoneen seinääkin saatiin maalattua ja muita seiniä tasoitettua.


Välillä piti pistää pöperöä naamaan ihan oikea oppisesti meidän ruokailuerkkerissä ;). Taustalla näkyy myös tapetoitu keittiön yläosa. Sen tein kälyn kanssa yhdessä, onneksi oli neuvomassa, meikä taas ensimmäistä kertaa asialla ;D.


Sunnuntaina miehet sai pistettyä yläkertaan kaikki tuulensuojalevyt ja näin hiki siinä tuli, rankkaa hommaa tää raksaaminen ;D (Itsellä on muuten pikkurilli niin kipeä laastin putsaamisesta ettei kynän teroittamisesta lapselle meinannut tulla mitään ;D)


Maanantaina eteisen lattiaa putsaillessa jäi suuren auton ääni meidän kohdalle ja ikkunasta kurkatessa sieltä paljastui rekka jossa oli ihana teksti ;D Kohta joku saa uuden Domus-keittiön, ahh, mainoksen uhri ;).


Oltiin kuviteltu että kuljetukseen kuuluisi sisälle kanto, mutta näin ei ollutkaan, tais olla se toinen keittiöfirma joka sellaista tarjos, se jolta ei tilattu ;D Joten tuli pienoinen hätä saada keittiön kaapit sateen uhkan alta sisätiloihin!


Olin raksalla kahdestaan kaverini kanssa, mutta koska mä saattaisin tuollaisen urakan jälkeen maata kolme viikkoa lattialla tän ihanan lantion takia, niin jouduin soittamaan kuumeessa kotona makoilleen miekkosen kantopuuhiin :/. Onneksi hätiin kerkesi myös mun isä sekä naapurin setä ja kaverini parempi selkäisenä ;).


Ja keittiöhän oli valmiina kaappeja varten niinkuin pitikin ;). Mutta ikävä kyllä ne kaapit edelleen odottelee paikoilleen pistämistä, miehen ja appiukon ne pitäisi sinne laittaa, mutta nyt miehen parannuttua on appiukko vuorostaan kovassa flunssassa. Ehkä ensi viikolla :)


Nyt on kuva väärässä paikassa, muttei jaksa vaihtaa :P Sunnuntain puuhia oli kodinhoitohuoneen toisen seinän laatoitus! Kyllä se nyt jo sujuu rivakammin! Ja pesukin kesti vain 15 minuuttia kun sen teki heti seinän valmistuttua...!!!


Tiistaina eteisenkin lattia sai saumauksen ylleen, joten jei, mun osalta valmis sekin huone ;).


Olohuoneenkin seinä sai väriä ylleen, paljon näyttää tapahtuneen, kun näitä putkeen latoo! Toivottavasti ahkera tahti jatkuisi :). Hyvältä näyttää toistaiseksi, koska kellon käydessä jo kohta yhtätoista illalla ei toinen puolisko ole raksalta palannut vielä kotiin eli kellon ympäri reilusti siellä aikaa vietetään ;).

Talkooviikonloppunakin laskin itseni olleen siellä kolmessa päivässä sen perus viiden päivän viikkotyön eli 40 tuntia! Miehellä oli varmaan saman verran ja päälle kaikki ahkerat talkoolais tunnit! Joten kiitos vielä kerran ihanat Nora, Joni, Minea, Teo, Sanna, Samuli, Klasu, Monica, Heidi, Seija, Erik, Jukka ja Soili sekä Laura!!

6 kommenttia:

 1. Näyttää UPEALTA!!! Ihan mielettömän paljon on hommat edistyneet ja tuo keittiön tapetti on todella kaunis! Hyvä te!!!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Virpi :))
  Tapetointi onnistui jopa ilman sun apua ;D Tosin ne oli aika lyhkäsiä pätkiä, että katsotaan sitten kun pitää se 280 saada yhtä nätisti mätsäämään toiseen ;)

  VastaaPoista
 3. Teillähän on valmistunut mukavasti! Ja siis nyt varmaan vielä enemmän kun kuukausi on jo tuosta postauksesta aikaa.
  Laitahan uutta tulemaan niin nähdään lisää!

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää!! Terv. Kirsi-täti

  VastaaPoista
 5. Kiitti! Tuutte sitten kyläilemään kun ollaan ihan valmiita ;)

  VastaaPoista