Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 23. marraskuuta 2010

Kaivuuta!

Muutama viikko sitten raivaus pääsi kunnolla käyntiin kun saatiin rakennusluvan viemisen kanssa suullinen lupa sille. Suurin osa puista kaatui lasten isin ja ukin voimin, pariin tarvittiin sitten kaivinkoneen apua, ihan vaan suojataksemme itseämme naapureiden korvausvaatimuksilta kun puut ois kaatuneet vastavalmistuneiden talojen päälle ;)



Tuo metsäkaistale tuolla kaivinkoneen takana on sitten kaupungin oma, eli sinne jää meille mini metsä (josta kyllä kävelee isompaankin ;)) eikä naapureita ole joka reunalla kiinni. Toisaalta myös sen verran kapea kaistale, ettei sinne mitään kukaan pääse ikuna rakentamaan, joten takapihalle ei niitä naapureita myöhemminkään ilmesty.



Nopeasti se kaivaminen sujui. Kaivinkone tuli firman kautta, jossa olen töissä ja kuorma-autot entisen työkaverin firmasta. Minä en siis niitä hommannut, sanoin vaan pomolle kaivuupäivän ja siellä oli yllätykseksi odottamassa neljä kuorma-autoa, joka olikin siis erittäin hyvä idea, ajan hyötykäyttöä parhaimmillaan. Ei siinä kukaan hetkeäkään paikoillaan seissyt, vaan kaikki sujui erittäin jouhevasti!
Perjantaina "oikeiden töiden" jälkeen siis aloitettiin kaivuu ja lauantaina se olikin jo valmis, siihen asti, mihin sitä saatiin tehdä!



Puut kasattiin tontin reunan toiselle puolelle, odottamaan joskus tulevaisuudessa tehtävää pilkkomista ;) Toivottavasti riittää moneksi vuodeksi, ei pilkottavaa, vaan niitä polttopuita!



Ja niin nopsasti siitä ihanasta metsästä tuli mutainen kuoppa ;D Onneksi voi kuvitella mitä siinä (parin) vuoden päästä on ;)



Siihen se talo sit tulis ;)



Ja huomatkaa toi keltainen talo taustalla, oon sanonut että siitä tulee sitten semmonen kateellisuustalo mulle, sillä siinä on semmonen kaksikerroksinen erkkeri mistä haaveilin, mutta josta oli pakko luopua, että sai ne muut haaveet toteen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti