Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kova kiirus on ollut..

Jep, ihan joka päivä niin paljon kuin mahdollista, on oltu raksalla! Vääntämässä pika pikaa kaikkea kuntoon muuttotarkastusta varten!


Sunnuntain isänpäiväkin meni raksalla. Ja ensimmäistä kertaa ikinä oli kakkuna valmiskakku pakastealtaasta, ainoan kaupan joka oli auki ;D. Onneksi raksalla oli isukin lisäksi myös ukki, niin tuli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kameraa ei tosin ollut, joten tämä ja kolme seuraavaa on kännykameralla otettuja!


Viikolla oli sitten raksa täys porukkaa, muurari tuli tekemään viimeiset silaukset takalle. Tosin sitä ei edelleenkään saada käyttöön, kun luukut eivät ole saapuneet.. Ja tällä viikolla tein vasta tilauksen takan edustan suojalasista, joten siinäkin menee vielä kolmisen viikkoa. Mutta nyt on kaunis takka muuten valmiina :)


Sähkäri tuli tekemään hommansa loppuun, tai no tällä erää loppuun ;) Mutta ei hetkeen muistella sitä yläkertaa joka on tekemättä ja muutamia muita tekemättömiä paikkoja ;D


Putkarikin hoiti hommat tältä erää loppuun ja mikä fiilis olikaan kun hanoista tuli vihdoin vettä!! :D Tovi meni siinä ettei enää lähtenyt ulkoa putkesta vettä hakemaan. Ilmastointimiehestä ei nyt kuvaa työntouhussa olekaan, mutta hänkin kävi esim. liesituulettimen asentamassa ja röörit kattoihin pistämässä. Tohinaa tohinaa siis ;). Ja iv- ja lvi- tarkastus meni sitten torstaina läpi, joten maanantaita odotellessa ;))))


Eilen raksalla näyttikin jo tältä! Sohva ja pöytä me sinne valmiiksi vietiin, nekun olivat vuoden varastossa seisseet tätä päivää odotellen ;D Sekä uuden sohvapöydän joka Pohjanmaalta asti meille tiensä löysi.


Kodinkoneiden mukana tullut Kitchen Aid, sekä siihen sopivat kahvinkeitin ja paahdin on myös siellä jo meitä odottelemassa, sekä astiasto jonka hankin Ikeasta! Koska näillehän meille ei mitään tarvetta täällä ole ollut ja jos maanantaina menee käyttöönottotarkastus läpi, niin mehän muutetaan sinne HETI :D Sängyt vaan vielä ja vähän vaatteita, kunhan päästään omaan kotiin yöksi nukkumaan ;)) Sitä varten pitää tänään vielä vähän askarrella vastaavan jättämää to do- listaa, portaat laittaa määräysten mukaisiksi jne, että varmasti menis läpi turvallisuuden kannaltakin. Ei malttais enää odottaa! :)

3 kommenttia:

  1. Saako käyttöönottotarkastuksessa olla jo kalusteita sisälle tuotuna? Joissain kaupungeissa ei saa olla mitään sisällä tarkastuksessa...

    VastaaPoista
  2. Yritin etsiä tietoa aiheesta, ja mitään laillista perustetta en tähän löytänyt, ettei saisi tuoda! Että jos joku valittaa asiasta, niin se ois vaan aseman väärinkäyttöä, onhan siellä rakennusvaiheessakin aivan varmasti tavaraa sisällä ;) Tiellähän nuo kun eivät siis tarkastuksessa ole. Mutta voin toki olla väärässä, tänään se selviää :D Jos siitä valitetaan pyydän kyllä perusteet siihen paperilla ;)

    VastaaPoista
  3. Fiksu tarkastaja, ei kommentoinut sanallakaan kalusteita ;)

    VastaaPoista