Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 27. marraskuuta 2010

Anturan valun valmistelua ja omituista tekstiä, kun ei osaa uutta versiota käyttää :)

Eräänä päivänä mentiin tarhan/töiden jälkeen käymään raksalla jossa isi ja setä olivat ahkeroineet.. Oli jo "aurinko laskemassa" joten ihanan sinisiä tuli kuvista kun ei väriasetuksia jaksanut vaihtaa ;)




 Raksalla siis silloin väännettiin anturan valulle muotteja.. Eli ensimmäistä kertaa itsekkin näki miltä se pohja tulee ihan oikeasti näyttämään, tai kooltaan tuntumaan ;) Tähän asti kun vaan kuvista sitä yrittänyt päätellä... Ja tähän tulee siis meijän keittiö!!


Tähän sitten taas leivinuuni/takka. Yksi asia, mitä kertakaikkiaan en ois halunnut päättää kuin vasta silloin kun talo on muuten pystyssä ;D Siis mistä ihmeestä voi tietää missä sille ois se paras paikka. Ja minkälaisen takan valitsee niin jos sen oiskin pitänyt olla parikymmentä senttiä toisessa suunnassa tai jotain.. Mutta ei, pakko. Päätöksen teko näkemättä ei oo mun vahvuuksia ;D


Tähän tulee sitten erkkeri, jossa ois tarkoitus ruokapöytää pitää ;) Näitä ihania kulmia, joita ilman perustusten teko ois paljon helpompaa ;D Mutta tulee siitä sitten oikeasti kiva! Mutta nyt kiitän itseämme ettei lähdetty monikulmaista tekemään kuitenkaan ;)

Tuon ruskean maaneliön suojiin ois sitten tulossa kylpyhuone ja sauna.








Pojat ahkeroi. Tai ehkä toinen ja toinen puhuu kännykkään ;)


Tässä tää meidän autotalli. Pistettiin se talon kanssa kiinni jotta saatiin mahdollisimman iso takapiha ja talo mahdollisimman eteen siis siinä samalla. Nyt tuo kyllä tässä lisä hommia, mutta tästä ollaan varmaan tyytyväisiä sitten kun talo on valmis eikä tarvitse alkaa enää sitäkin väkertämään ;)

2 kommenttia:

  1. Huh, mua palelee noiden poikien puolesta! Vaikka kyllähän sitä on tehdessä ja liikkuessa lämmin.
    Tuo on kiva vaihe kun alkaa oikeasti näkemään kun talo hahmottuu, eikä ole enään vaan piirustus!
    Paketin tulo on kans tosi kiva! :D Sitten alkaakin ne ei niin näkyvät vaiheet..

    VastaaPoista
  2. Kato kylmääkö tuoreemman postauksen jälkeen vielä enemmän ;D

    VastaaPoista