Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 30. marraskuuta 2010

Lunta tupaan



Näin mukavassa talvisäässä saatiin aloittaa kulmien mittailut ja harkkojen muuramisen valmistelut! :)



Eipä sitä itse uskonut, että tänä vuonna tuo talvi alkaisi noin aikaisin. Viime vuonna se tuli joskus joulukuun alussa, tarkkaa tietoa ei ole, kun oltiin itse silloin Teneriffalla ;) mutta sitä edeltävät kolme vuotta on muistini mukaan ollut musta joulu! Joten eihän se nyt kahtena vuonna peräkkäin voi valkoiseksi aikaisin iskeä! No ei..



Lumi on oikeesti kivaa, itse nautin siitä suunnattomasti, eikä se alkukauhistuksen jälkeen raksallakaan haitannut, kuulemma näkee paremmin! Hurjalta vaan tuo näyttää kun siellä tuntikausia tuiskussa ja tuulessa rakentelee...



Pressujen alla on valettu antura vielä kuivumassa ja lämmittelemässä, eipä sieltä lumen alta kauheasti meidän tulevaa keittiötä näy ;)



Tuiskun sekaan meinas kuulemma myös työkalut hukkua. Samapa on käynyt meidän nykyisen kodin pihalla. Kohta pitäis muuttaa ja osa ulkoleluista on jäänyt jonnekkin lumen alle. Osa löydettiin jäätyneinä kiinni maahan ja terassiin :P Suurin osa onneksi pois kerättyjä, mutta taitaa täytyä tehdä vierailu tänne vielä keväällä.



Vielä n. kolme viikkoa ulkoseinien tuloon tässä vaiheessa, ehkä sitä ehditään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti