Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 26. marraskuuta 2010

Sepeliä kaksisataakolmekymmentätuhatta kiloa!

Ja sitä on sitten siinä!


Tuo maa-aines, jota siis on joka paikassa, periaatteessa jokaisen saatavilla, toi useamman tonnin laskun kun ensin sitä vietiin pois ja sitten tuotiin toisenlaista tilalle ;D Ja siinä mukana siis pelkkä maa-aines, ei edes kuljetuskustannukset ;D Mun puolesta oltais voitu rakentaa tonne hiekkamoreenille vai mitä olikaan ;DHuomasin vasta tästä kuvasta, että siellä meidän tontillahan on hassu vihreällä pressulla peitetty kasa! :D Taitaa sisällä olla niitä routaeristeitä, jotka sinne hankittiin heti kaivuun jälkeen ja peitettiin maa väliaikaisesti estämään sen jäätymistä ja uudelleen kaivamista. Hysteerisen naisrakennusmestarin (=mun) vaatimuksia ;D Muut oli sitä mieltä, että se jäätyis vaan pinnalta ja ehtis sulaa ennen sepelin tuomista, mut...!
Siinä edessä näkyy myös tuo kivikasa, ne pyysin jättämään tontille, niin saa sitten pihaa laitettaessa niillä koristella ;)


Tästä tulee sitten joskus tulevaisuudessa vettä muistaakseni!


Ja tässä on sadevesi ja joku muu, ehkä..Lapset ois, erityisesti tuo vanhempi, tontilla mielellään auttamassa! Tässä vaiheessa se vielä olikin ihan ok, nyt sinne ei enää uskalla päästää kun pystyssä rautakeppejä ja nauloja jne.. Tuon raon yli oli superhauskaa hyppiä ja kiviä heitellä!


Mun tietämyksellä tässäkin ois sadevesi, kerran siinä lukee sadevesi, mutta nää onkin sitten maalämmölle tehtyjä varauksia ;D Semmonen siis pitäis jossain vaiheessa porata!

Tuohon lasten takana näkyvään taloon tulee, tai ovat itseasiassa jo taineetkin muuttaa sinne, kaksi lasta. Erittäin kiva kun tuonne rakentaa monta muutakin lapsiperhettä, luulis nyt kavereita löytyvän ihan läheltäkin! Tässä nykyisessä asumuksessa kun ei lapsiperheitä muita ole, eikä naapuritaloissakaan. Kerran oli eräs vähän vanhempi poika joka tuli Nooan kanssa aina leikkimään, mutta eipä he tuossa asuneet kuin parisen kuukautta. Tällä hetkellä saa siis kuskailla urakalla!


Voimamiehen näyte :D


Serkulla perheineen on hiukan isompi homma tässä sepelin levityksessä, siellä kun ei noita kaivinkoneita voi avuksi ottaa. Meillä siis suht näpsäkästi kuitenkin tuo levitys sujui, työkaveri kävi vähän kaivurilla latomassa ja miekkonen sitä lapioi ja tärytti!


Sitä tosin jouduttiin pariin kertaan tilaamaan lisää, olivat unohtaneet meidän erkkerin jossain vaiheessa jne ;D


Lapsilla oli hiukan erilainen suunnitelma rakentamisen suhteen, kaikki isommat kivet oli kiva kerätä kottikärryyn...


..ja sillä sitten ajella ympäri tärytettyä sepeliä ;)


Mä en tajuu näistäkään, oiskohan jotain kaivoja ;D
Vähän tylsää myös kun ei kamalasti kuvia mistään työvaiheista, mies näitä hommia tekee työstä ottamallaan vapaalla yleensä valoisaan aikaan (vaikka on niitä 14 tunnin päiviäkin nähty..!), jolloin itse tietenkin töissä ja harvoin tuo sinne kameraa ottaa mukaan. Täytyy kysellä jos kännykässä ois kuvia olemassa!


Siinä sitten kulmapisteitä mittailemassa kaupungin työntekijät, ei ollu halpaa sekään ;)

2 kommenttia:

 1. :D heh heh, hyviä nää sun kaivo kuvat..
  Pikkusen vaan huvittaa kun mietin, että naapurit kattoo et mitä toi emäntä kuvailee..

  Dokumenttia on kyllä hyvä olla tallessa.
  Millonkas se paketti tulee?

  VastaaPoista
 2. Paketti sovittu tulevaksi viikolla 50! Hiukan on nää päivitykset myöhässä todellisuudesta, eli siellä on antura valettu et ehkä me ehditään ;)

  VastaaPoista