Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Voihan tietokone

..joka ei suostu mun kuvia nyt vastaanottamaan, eikä mitään muutakaan yhteistyötä tekemään :P
Saa siis raksakuvat ja raksan tila jäädä vieläkin pimentoon ja jatketaan takoista..

Odotus kannatti ja sain meilin Tiileriltä! Tai toisaalta ei kannattanut, kun siinä ei tullut mitään kivaa meidän kannalta ;D Mutta siis selvensi sen, että sitä ei sivuliittymällä vielä toistaiseksi saa, mutta ilmeisesti myöhemmin tulossa kun kerta kysyntää olisi, näin ymmärsin, mutta se on sitten jo liian myöhäistä meille.

Torstaina jäin vielä pohtimaan noita takkoja koko illaksi ja kun perjantai aamuna, vapaapäivänä, heräsin 5.59 miettimään TAKKAA!! päätin tehdä asialle jotain. Siis tehdään taas itsestään selvästä vaihtoehdosta vähemmän itsestään selvä ja käännetään jokainen kivi ja etsitään kaikki mahdolliset vaihtoehdot.. :P Mutta kyllä taas takkakin on niin keskeisellä paikalla (saan kyllä kaiken tähän kategoriaan pistettyä ;)), eikä niin helposti vaihdettavissa, että pitäähän se olla just sellanen kun haluaa, tai ainakin pitää nähdä, että sellainen minkä haluaisi, on budjetin ulottumattomissa, tai muuten vaan saavuttamaton, voi sitten olla tyytyväinen siihen mihin on varaa ;)


Netin tutkailu sai löytämään tällaisen mukavuuden, kuin Takkamestareiden kulmafunkkis takan. Tämä siis on vain takka ja erikseen mainittu, ettei leivinuunimahdollisuutta ole. Ja koska halusin nyt olla takkojen takia heräämättä enää ikuna yliaikaisin, niin nappasin kasan paperia ja kynän ja puhelimen ;) Soitellaan siis ja pistetään tietoja paperille sitä mukaa, saa ainakin vastauksen heti..
Näillä oli kanssa hyvää palvelua ja mies puhelimessa selitti, että tuollainen kulmaikkuna on muutenkin haasteellinen vaihtoehto ja jos siihen lisää vielä leivinuunin, niin se on susi heti alusta asti.
Mutta koska tuollainen kulmaikkuna jäi houkuttelemaan, saisi sitä takkaa kuitenkin suuremmalle alueelle näkymään ja sinne olohuoneeseen päin vähän myös, niin piti jatkaa tutkailuja...


Bongasin netistä sitten myös tällaisen ihanuuden, jonka tekijäksi paljastui muurarimestari Petri Pakarinen tuosta ihan läheltä. Vielä siis häneltä kyselin oisko mitenkään mahdollista yhdistää kulmaikkunatakkaa ja leivinuunia ja miljoonaa muuta pientä asiaa ja ainahan kaikki on mahdollista :). Jään siis vielä odottamaan miltä toimiva sellainen käytännössä näyttäisi, paljon tilaa se veisi, sekä paljon se maksaisi. ;)

Sitten tehdään päätös, oikeesti..

1 kommentti:

  1. Millaiseen takkaan sitten päädyitte? Mullakin haavena kulmatakka mutta leivinuuni myös. Onkohan se mahdollista?

    VastaaPoista