Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 13. toukokuuta 2011

Shoppailuperjantai viikon saikkuilun jälkeen

Tyttö oli pipinä maanantaista eteenpäin ja vaikka ihanista ilmoista siinä sivussa on voinut nauttia, niin alkoi jo ressiä puskea kun ei minnekkään voinut iltaisinkaan lähteä tapetteja jne kohta jo tarpeellista etsimään. Perjantaina sitten, kun torstai oli terve päivä, päätin, että nyt pyhitetään koko päivä shoppailulle ;). Lapset sai valita päikyn tai kauppojen välillä ja valitsivat kaupat. Muutaman kerran esiintyi kevyttä riehumista (vain yksi bidee allas kaatui ;)) mutta yllättävän hienosti jaksoivat lähes 10 tunnin reissun! Reippaat lapset ;).


Ekana mentiin Järvenpään Varastomaalissa käymään, sieltä löytyi poistolaarista (-30%) ylläolevaa tapettia, joka tulee meidän "porraskuiluun" ja yläkerran aulaan. Portaat kun ovat niin vaaleat niin vaaleaa tapettia haluttiin siihen ja koska seinä on kovinkin yhtenäinen yläkerran aulan kanssa, tulee sitä siis sinnekkin! Ainoa viba, tapettiostos koostuu kahdesta eri painoksesta, mutta en niistä mitään suuren suurta sävyeroa havainnut, täytyy vaan jaotella erät sopivasti kulmasta alkaviksi.


Ja lisää tarjouslaattaa lähti mukaan sieltäkin, alakerran vessan lattia tullaan päällystämään tällä, hieman ruskeampi luonnossa. Ja kalleinta tähän asti ostamaani laattaa, 19,90e/m2 ;D Mutta sitä tarvittiin alle kolme neliötä, että pieni hurvittelu sallittakoon ;D


Ikeaan mentiin sitten ostamaan paria lipastoa lasten huoneisiin, mutta kappas vaan, jätinkin toistaiseksi ostamatta kun auto täyttyi vallan muilla ostoksilla ;D Meillä olleista jo mun vanhemmilla käytössä olleista lautasista luovuttiin muuton yhteydessä, jotta saatais sitten uuteen kotiin ihan elämän ensimmäinen kokonainen astiasto ihan arkikäyttöön ja vieläpä kiva sellainen. Tarttui nyt sitten Ikeasta mukaan nuita vihreitä lautasia isoja, pieniä, syviä ja kippoja kaikkia tusina ja mukeja vielä saman verran siihen rinnalle ;)


Toivottavasti kestävät käytössä paremmin kuin jotkut muut Ikean laatutuotteet ;).


Ja laseista puheenollen, tuli niitäkin ostettua ;D Vihreät oli ihkuja, mutta aika ohkasia, joten aika näyttää, mutta noi isommat oli tosi paksun oloisia, että ehkä ne kestää meidän rähmänäppejä vähän paremmin ;)


Mattokin tarttui mukaan, ihana vihreä karvamatto! Pakko oli sekin jo ottaa kun oli kerran tarjouksessa ;D Ois siis muutenkin myöhemmin lähtenyt ;). Siitä nyt ei parempaa kuvaa tällä kertaa, saa suojavarustuksessaan lähteä samantien astioiden kanssa kohti varastoa muuttoa odottelemaan..


Näitä oli monen värisiä ja olivat niin ihania, että oisin halunnut ottaa useammankin matkaan! Hintaa kuitenkin vähän enemmän kuin ihan tosi vähän, niin otin sitten vaan yhden joka saa paikkansa kodinhoitohuoneesta saman väristen ovien vierestä ;). Ja jos vielä tähän asti oli epävarmaa, niin juu, tykkään vihreästä ;).


Ja kyllähän sieltä lähti sitten paljon muutakin... ;). Mutta se olikin sitten viimeinen paikka jonne rahoja jätettiin, muualla vaan tutkailtiin, otettiin muistin tueksi kuvia kännykällä ja pähkäillään lisää kotona!

Pähkäillä saa myös Tapettitalon tapetteja joita posti toi kuorellisen! Ikävä kyllä se mun hehkuttama vihreä(!)lemppari olikin sitten ihan täydellisen eri sävyinen kuin tällä näytöllä vaikutti, joten joutuu varmaan sen suosikin jättämään sivuun.. Mutta mietintää mietintää..

7 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Onks tuo muuten sama tapetti, kun meidän olkkarissa? Äkkiä katsottuna kuvio näyttä vähän samalle. Se on Sanduddin isoäidin aikaan-mallistosta.

  VastaaPoista
 2. Ei mitään hajua ;D Eikun Rolleri siinä luki päällä et kai se on se merkki kuitenkin ;D

  VastaaPoista
 3. Rolleri on kyllä Sanduddin valmistama. No, sittenhän se nähdään, on kyllä kaunis tapetti mun mielestä, joten jos on samaa, niin hyvän valinnan oot tehnyt! :)

  VastaaPoista
 4. ;D Pakko oli käydä tarkistaa varastosta ;D Sandudd on joo mutta nimeä ei tuossa paketissa lue, enkä sitä muista nähneeni kaupassakaan, kun tosiaan poisto laarista nappasin, mutta tapetin numero tuossa lukee ja se on 4815-5.

  Mut ollaan sit samiksii ;) Tosin se on sitten ainoa vaalea tapetti joka meille tulee, et ei pitäis toista kertaa sattua samaa ;D

  VastaaPoista
 5. Tännekkin pistän, että joo, samainen tapettihan se ;D Tää on ihan uskomatonta ;D

  VastaaPoista
 6. :) Ja mä kun luulin, että sulla on ihan erilainen maku kuin mulla... :D Tosin eihän tuo meidän tapetti ole mun valitsema!

  VastaaPoista
 7. No mut niinhän se onkin ;D Tai tarkemmin ajatellen vaan väreiltään, esim. sä valitsisit beigeä tai hailakan vaaleanpunaista palloa ja mä samaa mallia mutta tumman punaista tai vihreetä tai jotain muuta voimakasta ;D Eli tässkin tapetissa iski silmään ihana kuvio ja vaaleus tuli vaan sen takia, että ne portaat on vaaleet ;) Mut oonhan mä muutenkin jo kauhistellut sitä vaalean määrää mitä meille tulee kun katto ja kaikki ;D Katotaan kuin hyvin saan pidettyy oman tyylin... ;)

  VastaaPoista