Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Tänään kävin raksalla ja siellä näytti tältä..

Päätin nyt nostaa blogin suoraan tän päivän tilanteeseen ja pistelen niitä vanhoja kuvia sitten tän jälkeen.


Virpojat olivat löytäneet tiensä raksallekkin (hiukan neuvottuna ;)) pääsiäisenä ja eniten väriä sinne tällä hetkellä tuo niiden jättämät vitsat ;)


Nyt ollaan siis niinkin pitkällä kuin väliseinien teossa. Niin siistii aina nähdä tätä edistystä ;) Yllättyy aina positiivisesti kun raksalla menee! Toivottavasti nää sairastamiset kohta jäis ja pääsis sinne taas urakoimaan itsekkin. Tällä hetkellä haaveissa vaan kun flunssa iski sitten muhun ja äänikään ei juuri tällä hetkellä muuta kuin pihise ja kurkussa on kaktus.
Kuvassa muuten näkyy siis olohuoneesta etuovelle päin, eli vasemmalla ensin kodinhoitohuoneen ovi, sitten vessan ja kolmantena kuistin. Oikealle, mutta seinän vasemmalle puolelle tulee sitten ne portaat ja se samainen tapetti jonka viimeksi löysin ja joka on ystävän olohuoneen seinällä ;D. Seinän toisella puolella on sitten keittiö.


Elikkäs tämä tässä näin. Mä toivon että toi valoisuus säilyy siellä sittenkin kun ikkunoiden molemmin puolin tulee tummat kaapit ;).


Siinä sitten työhuoneen tuplaoven paikka ja vielä ilman levyjä oleva kylpyhuone. Siihen oli piirretty alunperin tiiliseinä, mutta koska kaikki muut kylppärin seinät on noita normaaleja, niin vastaavan mielestä tuo seinä on tehtävä samoin seinien erilaisen elämisen takia.


Ja tässä sai miekkonen taas viettää aikaansa ;D 90 kulmat huomattavasti helpompia ;DPiippukin ilmestyi paikoilleen hetki sitten. Ja takkaa odotellaan jo malttamattomina ;)


Tänään oli harmaa päivä ulkona, mutta sisällä valoisaa vaikkei valon valoa ollutkaan päällä. Ja ikkunoiden edessä villaa.. Ja siihen oon kyllä tosi tyytyväinen, olin ihan varma talon pimenevän väliseinien myötä ;D

Ja sitten valmistautumaan katsomaan kun Suomi voittaa kultaa! ;) (Hope so!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti