Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ei tu meille vihreetä seinää olohuoneeseen ;)

Joo, turha sitä on suunnitella mitään liian tarkasti kun ei kuitenkaan käy niin ;D

Se vihree seinä on kuitenkin ollut mielessä jo aikojen alusta asti, oli niin ihana vanhassa kodissa ;) Ainoa, että nyt halusin jotain kuviota siihen mukaan, enemmän kuin sellaista sotkumaalatun näköistä. Ja myös jotain toista väriä toiselle seinälle. Mutta ei, monia monia ja vielä lisääkin tunteja vietettyäni tapettikirjojen edessä en vaan kertakaikkiaan löytänyt mitään tapettia, jossa yhdistyisi kaikki; vihreä väri, oikealla sävyllä, sekä ihana kuvio (ja hinta!). Ihania tapetteja kyllä löytyi, mutta väärän värisinä ja liian kovan hintalapun omaavina. 92 rullalta on ehkä liian paljon jos sitä tarvittais vähintään 7 rullaa ;).

Perjantaina käytiin sitten lasten kanssa hakemassa näitä ok määrityksen saaneita tapetteja vertailuun raksalle. Joka kerta käyn myös alelaarit läpi sellaisia bongatessani ja tällä kertaa sinne oli ilmestynyt pari ihanaa tapettia. Pyysin niistä näytepalat mukaan, jotta voitais katsoa sopisko toinen niistä eteiseen. Siinä kun sitten tunnin verran tapetteja pähkäiltiin niin päätettiin että kun kerta ne oli meidän mielestä oikeesti kivoja tapetteja, niin ei sillä värillä väliä, otetaankin nää meidän olohuoneeseen ;). Eli vihreetä sitten sisustukseen muulla tavoin ihan kamalasti ;D

Ainoa mikä mietityttää, onko liiankin kuvioinen sitten ;) Kun tarkoitus oli pistää pitkälle seinälle paljon valokuvia, taustalla erisävyin kuvioita vihreä ;) Mutta ehkä me pistetään vaan seepian sävyisiä kuvia, niin ei tuu liian hulluksi värien karnevaali ;).


Eli tää ruskeansävyinen tulee nyt sitten pitkälle seinälle, joka ylettyy eteisestä aina takapihan ovelle asti, ollen 10 metriä pitkä. Ja isojen ikkunoiden päälle ja viereen myös.


Sama tapetti, mutta punaisena, tulee television taakse, erkkeriin ja mahdollisesti vielä keittiön kaappien päälle!

Ja mikä positiivisinta tässä ihanien tapettien löydössä oli, oli niiden hinta! Ovh on 25 e rulla, eli jopa edullinen niiden yli 90 euron tapettien jälkeen. Laatu kuitenkin mielestäni ihan moitteeton, paksu paperinen tapetti, johon päräytettiin kasa ketsuppia ja hinkattiin se pois ylimärällä rätillä, ei mitään vaikutusta ;) Tapetista tuli puhdas ja ihan saman näköinen kun ennen sotkemista, toisin kuin vanhan kodin Bauhausin olohuoneen tapetista, josta lähti väri irti :D. Mutta nyt tosiaan alessa puoleen hintaan poiston takia, 12,5 e rulla. Mutta mitä vielä, Hyvinkään RTV:n myyjä oli niin iloinen saadessaan kaksi hyllyä tyhjäksi mun ostosten takia, että päätti tiputtaa hinnan viiteen euroon per rulla!!!! :O. Eli meidän eteiskäytävän/olohuoneen/ruokahuoneen/keittiön tapetit tulivat sitten maksamaan 110 euroa!! Voiko iloisemmaksi tapettilöytö ja mukavat myyjät enää tehdä ;)))))

3 kommenttia:

  1. Jos täällä olisi tykkää-nappi, niin nyt kyllä painaisin sitä! Ihan mielettömät löydöt!!!

    VastaaPoista
  2. Kivat tapetit! Mullakin oli harkinnassa joskus tuos sama kuvio mutta sellainen vaaleanharmaa.
    luin nyt monta postausta kerralla, kun kerrankin toimii bloggeri :)
    vitsi toi piha juttu saa mut kateelliseksi.. Saakutin hiekkaläjät tuolla pihalla!

    VastaaPoista