Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Mamma raksailee

Tää meinas aikoinaan että ottaa kanssa yhden päivän viikossa palkattomaksi vapaaksi ja raksailisi, mutta ei se kyllä kovin usein ole onnistunut esim. kipeiden lasten takia jne. Esim. huhtikuussa ei kertaakaan, toukokuussa kahdesti. Mutta onneksi sentään muutamaan otteeseen edes ;).


Ensimmäisenä pääsin silloin styroksien kimppuun ja ilmestyin paikalle oikein sopivissa raksakengissä ;).


Onneksi löytyi fiksummatkin tilalle ja raksapökät myös, ja vino lantio ja siitä aiheutuvat selkäjumitkin kestivät tän huonojen asentojen homman muutamalla lepotauolla autettuna.


Oikeesti se oli oikein muksaa ja mielenkiintoista hommaa putkien ympärille pähkäilyineen ja sitä kaksi tai kolme päivää olin tekemässä.Oma tekeminen tietysti keskeytyi aiemmin kuin miehen kun ei lapsille ylipitkää tarhapäivää tietenkään halunnut aiheuttaa.


Autotalli olikin sitten silloin tää mun työmaa. Muutaman levyn kävin sisällekin pistämässä mutta muuten urakoin täällä kylmässä ja vetoisessa paikassa ;).


Nyt kun hommana on ylläoleva TYLSYYS niin tulee ihan ikävä styroksihommaa :D. Ensimmäinen päivä tätä  meni ihan mukavasti, mutta hoh hoh, enää ei vois vähempää kiinnostaa :P. Kyllähän mä muitakin hommia pääsisin raksalla tekemään, mutta yritän kuitenkin vetää tän tylsyyden loppuun. Miekkonen kuitenkin hanskaa kaikki muut hommat paremmin niin mä voin keskittyä näihin yksinkertaisiin niin tehokkuus on huipussaan. Ja on muuten niin tylsää hommaa että vois koko raksaaminen alkaa tän jälkeen kyllästyttää miekkosta ja siihen meillä ei oo varaa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti