Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Jos taas sais päivitystä aikaiseksi..


On kyllä oikeesti menny laiskaksi vallan tämä päivittely.. Silloin kun kone oli rikki joutui olemaan päivittämättä ja nyt kun voisi niin ei meinaa saada enää aikaiseksi. Kameraakaan ei meinaa ikinä muistaa ottaa raksalle jostain syystä mukaan..


Edistyminenkin kun on omiin silmiin taas "hidasta" eli ei mitään kovin havaittavaa tapahdu, niin ei siitä tietenkään kuvattavaa riitä.. mutta kyllähän siellä koko ajan jotain tapahtuu! Kuvaan pääsi toisen suihkun putket jotka putkari oli käynyt loppuun asentamassa.


Muurari kävi noin viikko sitten muuraamassa tämän verran ja tulee varmaan taas jossain vaiheessa jatkamaan. Leivinuunin luukku nähtävillä <3


Ei liity kuvaan kuten varmaan arvaatte, mutta autotallin kattokin on saatu kuntoon, eli puhallusvillaa vaille valmis sekin. Ja autotallin ja varaston väliseinä on myöskin paikoillaan.


Sähkäri on myös käynyt hommiaan hoitamassas ja väliseinissä on nyt boxeja kytkimille ja letkuja johdoille. Villoitus väliseiniin on myös käynnissä.


Mun kotoisat kukkaset on tällä hetkellä pääovena toimivan, eli kodinhoitohuoneen oven edessä ja ovat hiukan saaneet kärsiä raksaelämästä nekin muun perheen ohella ;D

2 kommenttia:

  1. Kyllähän siellä on edistystä tapahtunut! Jos joskus ehtis ja jaksais (oon aivan PUHKI), niin olisi kiva tulla katsomaan! Taitaa tässä vaiheessa olla nuo työt sellaisia, että eivät valmistu niin nopeasti, mutta kyllä se siitä.

    VastaaPoista
  2. Senkun reippailu lenkille raksalle päin ;)

    VastaaPoista