Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Kuormalavasta saa...

Mietin joskus kauan aikaa sitten mitä muut ovat tehneet pihan täyttäville kuormalavoille. Raksallahan niille toki löytyy käyttöä monessa eri paikassa mutta mitäs sen jälkeen.

Joskus joku facebook kaverini pisti linkin jossa lavasta oli tehty seuraavaa..


Hauska idea mielestäni ;) Ja koko jutun löytää sitten  täältä.


Juhannuksena tulikin sitten mökillä mun isälle idea käyttää kuormalavoja toisenlaisessa hyötykäytössä. Ei suinkaan lautaksi niinkuin tässä näyttää..


..vaan kokoksi ;) Ensin yrittivät luoda lavoista kolmion toisten lavojen päälle, mutta se ei meinannut pysyä pystyssä, joten lavoja laitettiin useampi päällekkäin ja huonokuntoisimmat lavat pistettiin päreiksi ja tehtiin kokko niistä niiden parempien lavojen päälle.


Ja mökille ei suinkaan raahattu lavoja meidän tontilta vaan heillä on oma rakennusprojektinsa siellä meneillään, joten lavojen hyötykäyttöä siis parhaimmillaan ;)


Ja järven rannassa kun ollaan, ja tontti erittäin metsäinen, niin kokko vietiin tottakai järvelle! Alimman lavan alle, joka oli syvällä vedessä, laitettiin vähän styroksia pinnalla pysymistä auttamaan sekä ankkuri kiinni ettei lähtisi kokko seikkailemaan.


Kokkoa tuli ihailemaan meidän lisäksi myös ainakin yhdet mökkinaapurit, sekä ilmeisesti jotkut vastarannalta, kun sinnekkin syttyi vähän ajan päästä kokko ;)


Hyvää Juhannusta kaikille!

Edit. ps.ankkurin naru paloi poikki joten kokon jäännökset saatiin metsästää hiukan kauempaa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti