Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kaivuri kaartoi tontille


Ja lapsityövoimahan oli meidän mielestä kovin suositeltavaa ;) Tappelua meinaa ihan tulla siitä kumpi saa kokeilla kaikkea kivaa ekana, tai onko nyt kokeilut ihan TASAN..!


Tyttö oli tuossa mennä viikolla isän kanssa jopa kerran nelisen tuntia raksalla maalailemassa, noh, käyttihän tuo suurimman osan ajasta omiin leikkeihin, kun isoveikka saa joka aamu mennä pesiskouluun ja toinen joutuu menemään tylsään tarhaan.. pientä arjesta poikkeamista siis ;)


Muutenkin on kiva kun raksa on nyt sellaisessa vaiheessa, ja on kesä, vaikkakin välillä vähän turhan sateinen, että voi lapsien kanssa siellä oikeesti viettää enemmän aikaa ja saa samalla jotain aikaiseksi välillä perään katsoen. Pihalla on ollut hyvää leikkimishiekkaa ja siellä lapset viihtyy hyvin ja muutaman talon päässä asuu tarhakaveri jonka luona tänäänkin isompi oli leikkimässä.


Pappa on pistänyt lamppujen paikkoja seiniin. Noita jotain putkia sähköille siis ;). Oltais kyllä oltu niin hukassa ilman sitä valaistussuunnitelmaa...! Vaikkakin täytyy edelleen pohtia voidaanko kaikkea kustannussyistä toteuttaa.


Hillittömät jonot jossain näitä paikkoja erilaisille pistorasioille. Osa ollut seinissä tehtaalta asti..


Ja toisia sitten pistetty ihan äsken paikoilleen. Tässä on tällainen miniseinä keittiön jääkaappia vasten, aika seinätön kun tästä iso alue on, niin meinasi tulla ongelma mihin iskeä katkaisijoita ;)


Huomasin ettei viimeisissä blogiin laitetuissa kuvissa ollutkaan edes kaikissa seinissä noita levyjä, joten tässä pieni yleiskatsaus olohuoneesta eteiseen päin. Näkee, että jotain on tapahtunut ;)

                           

Eilen jännättiin kaivurin tuloa tontille! Nyt siis on se hetki kun takapihaa myllätään, tätä on odotettu ;). Piti olla niin, että minä sen kaiken hoidan, mutta miekkonen on kyllä joutunut nyt sinnekin venymään kärräten ensin tavaroita pois tieltä ja vähän muutakin.. Mutta sitten kun on kaivuriavusteiset hommat tehty, niin jatkan yksin, lupaan lupaan ;). Paljon siellä onkin tapahtunut, mutta siitä vähän myöhemmin!


Tässä on tyttären mielestä hyväksi havaitut raksavaatteet! Eihän sitä nyt siellä sovi vaatetuksesta tinkiä ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos ;) Välillä sitä vaan dokumentoi pikaisesti rakennusta ja välillä muistaa keskittyä myös kuvaamiseen oikeesti ;)

    VastaaPoista