Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Meillä on lattia, vaikkakin toistaiseksi vain betoninen ;)


Keskiviikko aamuna tontille ilmestyi taas tien täydeltä rekkoja, tällä kertaa betoni sellaisia. Tätä lattiavalua oon kyllä odottanut kuin kuuta nousevaa, jotenkin itselle iso välietappi josta oikeastaan mun mielestä vasta kaikki alkaa :D Eihän täällä mitään tähän asti oo tehtykkään :D Mutta nyt siis pääsee tääkin paremmin mukaan tähän hommaan ;)


Ihanaa mutalillua sitten lattian täydeltä. Meinattiin ensin, että tehdään tämäkin työvaihe itse, mutta tultiin toisiin aatoksiin, ehkä taas asia jonka ammattilaiset hoitaa oikeesti paremmin ja myöhemmin ois vaikeeta alkaa niitä kaatoja toiseen suuntaan korjailemaan ;) Laminaatin allakin lattia saa heittää vaan hyvin vähän jotta se kestää, joten varman päälle nyt.


Seuraavana päivänä saikin sitten jo tallustella lattian päällä, niiiiiiiin siistiä. Talo kyllä pimeni kovasti kirkkaan valkoisen styroksi lattian vaihtuessa tähän tumman harmaaseen betoniin ;)


Ja taas oli hyvä hetki käyttää lapsityövoimaa. Mutta mikäs taas sen kivempaa, siis kaataa vettä lattialle (!!) ihan luvan kanssa! :) Toivottavasti tästä ei koidu vaikeuksia myöhemmin laminaatin tuhoutumisen muodossa lasten vesileikkien seurauksena ;D


Tässä vielä taidonnäytteitä vaativasta hommasta.


Isukki tais sitten pistää muovit päälle ettei betoni halkeile tai jotain. Mutta se olikin ainoa työ raksalla tänään. Ihana viikko kun on saanut pitää eniten taukoa ikinä raksalta, pieni pakollinen breikki. Sunnuntaina saa sitten miekkonen taas jatkaa täysillä kun tämä äippä lähtee lasten ja kälyn kanssa kylpylään pariksi päiväksi :P.

4 kommenttia:

  1. Wautsi! Kylla sitä valoa taas tulee rutkasti lisää kun saa seiniin pohjamaalit. Silloin tuntu ihan kun oi valot pantu päälle :)

    VastaaPoista
  2. Ja sitten kun pistää ne värikkäät tapetit niin taas tippuu ;D

    VastaaPoista