Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 28. huhtikuuta 2011

Voihan *********!!

ja liittyy taas tietokoneeseen, onneksi kuitenkin siihen, eikä raksaan. Nimittäin tiistaina tulikin "saat hakea korjatun koneen" sijasta puhelu "löytyikin lisää vikaa!". Eli kovalevyn lisäksi myös emolevy (mikä lieneekään, ensimmäistä kertaa kuulen) rikki. Höh ja pyh ja ******. Korpee kyllä kovasti kun ei tätä blogia voi kuvilla päivittää niinkuin haluaisi. Korjaus siis olisi tullut niin kalliiksi tuolla mukavassa paikassa, että pitää kiikuttaa Gigantin takuupalveluun, saa nähdä kauan siellä sitten kestää. Kahta viikkoa veikkasivat :P

Mutta pakko nyt kuitenkin vähän naputella raksakuulumisia, ilman kuvia..

Ihanana pääsiäisviikonloppuna päätettiin järkätä talkoot. Porukkaa ei tullut ihan niin paljon kuin oltais toivottu, nimenomaan pääsiäisviikonlopusta johtuen, monet olivat reissun päällä. Lisäksi kutsukin taidettiin pistää viisi päivää ennen ;). Mutta silti yhdeksän ihanaa avuliasta sinne ilmestyi lauantain ja sunnuntain aikana ja saatiin piha siivottua, ihan niinkuin pitikin, jei, eli tyytyväinen täytyy olla! Grilli oli sitten myös kuumana ja juomatarjoilu kohdillaan ;) Kaksi lavallista tavaraa lähtee varmaan huomenna kohti kaatopaikkaa, toivottavasti osa hyötykäyttöön, eli todellakin oli tarvetta siivoustalkoille!

Oli kyllä niin hyvä fiilis viikonloppuna auringon ja talkoiden lisäksi myös muista syistä! Meidän tuleva asuinalue on niin rauhallinen ja hiljainen, ihan kuin landella asuis ;). Piha on ihana ja aurinko paistaa siihen kivasti, illalla vaan menee vähän piiloon puiden taakse, pitäis 15 metriä latvasta lyhentää ;). Lasten kanssa käppäiltiin parin talon päähän ja hengailtiin hetki tarhakaverin pihalla. Ah, omakotitaloelämää, sitä odotan ;)).

Tiistaina kävin Jyskissä ja sieltä tarttui tarpeellisten ostosten lisäksi mukaan kaksi ihanaa laatikkoa kukille! Ostan niihin sitten jotain ihania kesäkukkia jotka kukkivat koko kesän ja pistän laatikot tontille etupihalle, lisää kotifiilistä jo sinne hiekkakasan keskelle ;))). Pihaa on myös tarkoitus jo tänä kesänä pistää, luin joskus jostain pariskunnasta joka oli keskeyttänyt talon rakentamisen siksi aikaa, että pistivät pihan kuntoon jotta se sitten on valmiina kun taloon muutetaan. Itse ei nyt sentään ihan raksaa keskeytetä, mutta jos mä keskittyisin pihaan ja ukkeli sisätiloihin ;). Ja ei pihaakaan ihan viimeisen päälle, mutta takapiha sellaiseen kuntoon, että siellä olis nurmikko ja lapsilla muksaa leikkiä!

Sisällä siis on ilmastointi ja väliseinien teko kovassa vauhdissa. Takkaakin pitäisi ilmeisesti ihan lähiaikoina alkaa muuraamaan. Päädyttiin sitten lopulta siihen muurarimestari Petri Pakariseen kun tarjous ei kovin paljon isompi ollut kuin se Kermansaven takka ja saadaan siihen nyt kulmaikkuna ja omassa pesässä poltettava leivinuuni, sekä puille tilaa ja hormikin nätisti "piiloon" kun tekee siitä mukavan kokonaisuuden :). Kun se takka tulee niin keskeiselle paikalle, niin kyllähän siitä pitää ihana saada :).

Mitään muuta mainittavaa ei taida juuri nyt ollakkaan, kuvat vaan kertois niin paljon enemmän! Mies viritti mulle eilen illalla tän mun vanhan koneen käyttöön, kun otti niin pahasti kupoliin hajonneen tietokoneen lisäksi hajonnut auto, meinas että helpottaa :D Meillä tuppaa hajoilemaan aina samaan aikaan noi kaksi laitetta, tällä kertaa onneksi taidetaan päästä halvemmalla kuin pari vuotta sitten. Mutta voi olla siis, että yritän tällä joku päivä koittaa onnistuisiko kuvien pienentäminen. Ohjelma ainakin tässä on, toisin kuin työkoneissa, joten periaatteessa sen pitäisi olla mahdollista, mutta muistissa ei ole mitä vikaa tässä oli, kun uusi aikoinaan ostettiin.. Muuta kuin tuo näyttö joka on vaan toisesta kulmasta kiinni ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti