Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 14. huhtikuuta 2011

Tapettihaaveiluja :)

Ja näin kylpylä- ja ystäviennäkemisrentoutumisten jälkeen on hyvä taas palata todellisuuteen eli rakentamiseen ja toivottavasti pian käsillä olevaan, eli seinien päällystämiseen ;) Lattiathan on kivasti jo mietitty, mutta niiden paikoilleen laitto tulee ajankohtaiseksi vasta parin kolmen kuukauden päästä, ja sitä ennen toivottavasti seinät on jo kauan olleet kunnossa ;). Eli ajankohtaisempaan aiheeseen nyt.

Meidän vanhassa kodissa oli voimakkaita värejä seinissä ja niin tulee olemaan nytkin. Se on meidän juttu se :). Tai tuskin mies yksin asuessaan niin sisustaisi, mutta yhdessä on silti kaikki sisustusjutut vanhaankin kotiin valittu :). Tapeteista tykkään myös hirmusti, vaikka sitäkin hetken aikaa pähkäilin ystävän kysäistyä, että tapetoiko enää nykyään kukaan :D.

Vanhassa kodissa ne tapetit oli kohokuvioisia, mutta kuitenkin vaan yksivärisiä, eli eloa niihin toi vaan se kohokuvio. Paitsi makuuhuoneessa yksi seinä oli kuviollinen ja lastenkin huoneessa kaksivärinen nalleboordilla. Nyt oon kuitenkin ihastunut kaikkiin kuviollisiin ihanuuksiin! Kovasti vaan pitää pähkäillä miltä ne näyttäis meidän seinillä :)). Kovin moneen paikkaanhan tapettia ei kuitenkaan tulisi, seiniä kun on alakerrassa sen verran vähän :D. Mutta jos olohuoneen kahteen kokonaiseen seinään ja työhuoneeseen, ikkunaseinät vois sitten varmaan maalata sopivalla värillä, ehkä, sen verran haasteellisia taas ne tapetoida.


Tämä auringonkukka on aivan ihana! Mutta näissä netissä olevissa tapettimalleissa on se huono puoli että kuvion kokoa on vaikea kuvitella. Tämäkin siis mielessäni näytti isolta kuviolta, mutta eräällä sivustolla oli sisustettu tällä ja sehän olikin aika pieni se kuvio.


Tämäkin ihana ihana ihana, vois olla kiva lastenhuoneeseen, mutta tuskin meidän lapset semmoista haluaisi kuitenkaan, maku vähän eri kun äidillä ;).


Olohuoneen seinällä vois kuvitella jotain tän tyyppistä kuviota, mutta väri kuitenkin tässä vähän masentava.


Syy miksi näitä tän sävyisiä katselen, on juurikin meidän vanha koti. Vihreä olohuone oli sopivan rauhoittava ;). Samaa toivois tonnekkin tietysti. Olohuoneesta talon viihtyisintä soppea.


Tää on sitten kuviona taas aivan ihana! Tällä hetkellä parhaiten kuviteltavissa olohuoneen seinälle, mutta tästä tarttis varmaan jotain mallipalaa jotta vois oikeesti kuvitella miltä näyttäis seinän täydeltä!


Oranssi kukkatapetti on myös kiva, mutta ei tosiaan välttämättä olohuoneeseen. Meillä oli vanhassa kodissa oranssia eteisessä ja sekin oli mun mielestä kiva valinta siihen, tuli lämmin vastaanotto aina :D Se nyt on varmaa, ettei kuistille voi paperitapettia pistää, sen verran seiniäkin kurahanskoin lääpitään, että helposti puhdistuvaa sen olla pitää.


Tää kuvio on sitten niin herkku että! Ihastuin jo kun talo oli vasta suunnittelu asteella. Tää on kuitenkin kuvio, jota vois parhaiten kuvitella työhuoneen puolelle, ihanaa askartelu, ompelu inspiraatiota tuomaan ;).


Ja tässä mielestäni vielä herkummat värit!


Tämäkin kuvi mukava ja tätä oli monissa kivoissa väreissäkin vielä. Mutta pähkäilyä nyt todellakin urakalla onko meistä pistämään hallitsevaa kuviota seinälle voimakkaassa värissä, määrittääkö se liikaa tyyliä johonkin suuntaan, tai pomppaako liikaa silmille. Ja sitä ennen vielä esittelyä miekkoselle mun ajatuksista, sekun Saksassa onnellisen tietämättömänä toistaiseksi ;D Voihan ne tapetit tosin aina vaihtaa jos katumapäälle tulee ;). Kaikki ylläolevat kuvat muuten tapettitalon sivuilta.


Loppuun vielä kuva Forbon nettisivuilta. Tätä on harkittu kodinhoitohuoneen seinälle pistettäväksi. Sinne kun tulee (limen)vihreät kaapin ovet, niin passais hyvin. Siitä kun pitää saada oikea ilon paikka :D. Suunniteltu kylpyhuoneiden seinille pistettäväksi, joten kestäis kuraa ja vettä ihan urakalla.

6 kommenttia:

 1. Sulla on hyvä tapettimaku :-)! Me ollaan melko samassa vaiheessa projekteissamme. Itse kans suunnittelen -tai oon oikeestaan aika kauan jo suunnitellu- seinien värejä ja tapetteja. Oon kovinkin tykästynyt tapettitehtaan malleihin, joita sinäkin olit tuohon sivullesi laittanut. Mulle kolahti eniten toi auringonkukka ja sellainen minikukka-tapetti. Teillä on tosi kivat sivut ja on mukavaa seurata projektin edistymistä :-)!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kaunis kivasta kommentista :))
  Ja kyllä, tapettimakuhan on erinomainen ;D
  Täytyy tulla vastavierailulle sun blogiin myös ;)

  VastaaPoista
 3. Just sun tyylisiä tapetteja! olen kuullut että tapettitalon tapetit on oikein hyvä laatusia

  VastaaPoista
 4. Ihania tapetteja ja tosiaan ihan sun tyylisiä! Tapettitaloltahan voi tilata mallipaloja, suosittelen lämpimästi! Meillekin on tulossa takkahuoneeseen sieltä tapetti, kunhan jaksan aloittaa sen projektin.

  VastaaPoista
 5. Keke sano oh my god kun näki mun suunnitelmat, et pitää nyt vakuuttaa se, että ne on senkin tyylisiä ;D

  Mitäs tapettia oot Virpi miettinyt?
  Mä huomasin kanssa että lähettävät mielellään mallipaloja ja pakko tosiaan niitä saadakin niin näkee kuvion koon ja todelliset värit, kunhan mäkin saan aikaiseksi ;D

  VastaaPoista
 6. Kauniita tapetteja ja ihania kuvioita! Meillä on hyvin samanlainen tapettimaku. Meikäläinen valitsi tosin kaikki valkoisen ja beigen sävyissä, mutta kuviot. Ja väreistä tykkään minäkin, mutten sitten tapetteihin asti tykkäämistäni ylettänyt:). Ja kyllä, minusta kaikki sisutajat tapetoivat, nimenomaan:). Että rohkeasti noita vaan! :)

  VastaaPoista