Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 21. lokakuuta 2011

Pitkästä aikaa :P

Mitäs sitä keksis selitykseksi tällä kertaa :D No ei tarvii ees keksiä, liikaa vaan tekemistä eikä aikaa ja energiaa vaan riitä kaikkeen ja tämähän on helposti karsittavissa kun ei oo millään tavoin pakollinen :P Helppoa ei ookkaan ollut nyt syksyllä rakentamisen, töiden, iltakoulun ja lasten harrastusten yhdistäminen, se ois niinkun joka ikinen arki-ilta viipottamista paikasta toiseen, huh!

Mutta etsitään nyt arkistoista kuvia ja pistetään näytille jotain! Yritetään taas parantaa päivitysnopeutta (niin vissiin..)..


Ulos nyt ainakin on saatu pistettyä räystäitä, jotka syksyllä osoittavat nopeasti tarpeellisuutensa! Itse ei oo tarvinnut tässä niin paljon taiteilla kun kaverit Pewirentistä ovat autelleet ;)


Pyöreet putket on jees ;)


Puhallusvillakuljetus tuli muutama viikko sitten kun mies vihdoin taipui mun painostuksen alla, vihdoin lämpöä kunnolla sisään ;) Saatiin sitä erkkerin ja kuistin päälle siis!


Hauskan näköistä puuhaa.


Ja jossain vaiheessa on siis myös lattialämmitys ja maalämpö vehkeet pistetty kuntoon.


Ja saatu ihana lämmitys kotiin ;)Muualta sisältä en sitten paljastuksia teekkään tähän postaukseen vielä, paitsi keittiöstä, sekun viime postauksessa saapui ;) Noh, asennusvauhti ei ole ollut mitenkään päätä huimaava ;D Tämä kuva tosin muutaman viikon takaa jo.


Ja siinä kaikki suunnilleen oikeilla paikoillaan, vaikkakaan ei kiinni.


Laminaattia iskin vielä keittiön mini seinään, joka tuli siihen ylimääräisenä, jotta saatiin katkaisijat jonnekkin ;)


Ja voi sitä iloa kun sai ensimmäisen astian pistettyä omaan kaappiin ;))) 


Ja näin ihkut ne kaapin ovet on sitten livenä ja läheltä! Ihan yhtä paljon tykkään vieläkin kuin tilatessa ja se on ihan hyvä se :)


Alunperin  tuonne päälle ei pitänyt tulla noita pieniä kaappeja, mutta koska tuota ovea tai kaappia ei saanut korkeampana, niin meidän mielestä ois ollut tosi tyhmän näköistä, jos tuossa 280 korkeassa huoneessa ois kaapit olleet minikorkeudella..


Näillä eväillä pärjää raksalla ;D


Yhtenä iltana ystäväni päätti mennä kaappiin ;) Karuselli saatiin asennettua, ja ihan varmasti kaksi vanhaa kampaajaa sai sen tehtyä nopeammin ja kekseliäämmin kuin insinöörit ;D (Niitä tuolla vilisee ihan riittämiin ;))


Nurmikkokin vihertää onneksi, saatiin siis syksyllä se kerran kasvamaan, niin keväällä pitäis jo kestävää tulla ;)


Melkein kevätolo tulee vaaleanvihreää katsellessa ;)


Paljastetaan lopuksi vielä meidän tuleva lattia! Maalattu puu nimeltään ja Rajatammesta haettu!


Ja paljastetaan että tehtiin tässä raksan hidastukseksi pieni rentoutumis ja voimien keräysreissu tuonne lämpimään Kreetaan ;))) Teki erittäin hyvää, senkun vaan nautittiin ilmoista ja merestä! On ne rennot hetket kyllä olleet niin vähissä tässä kun vuosi jo rakennettu, että täytyy suositella muillekkin rakentajille pientä repäytymistä raksa-arjesta, taas jaksaa paljon paremmin! Yksi ylimääräinen lomapäiväkin saatiin kun päätti lennonjohto lakkoilla, jei! Lämpöä perjantaille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti