Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vessassa on PÖNTTÖ ;)

ja tällä kertaa se on joku muu kun miekkonen ;)


Nimittäin Rouva Gustavsberg ;) Tätähän olen sitten odotellut jo monta kuukautta sitten tontille saapuvaksi, mutta laastin pitkän putsaus operaation takia tää on vaan jäänyt.. Mutta nyt siis saatiin vihdoin talkoissa laatat puhtaiksi ja muutamaa viikkoa myöhemmin myös sauma-aineet ja silikonit paikoilleen joten pönttökin pääsi ansaitsemalleen paikalle. Hyvästi siis tontin reuna, tyhjät maalipurkit ja kaikki muut viritykset, kyllä on koko perhe onnellinen ;)


Jo ennen pönttöä miekkonen ja appiukko pistivät kaapin paikoilleen. Ensin se ruuvattiin kiinni niin että se osui kahteen seinään ja hetken päästä tajusin, ettei ovet kyllä aukene enää sen jälkeen kun listat ovat paikoillaan oven pielissä.. Joten ruuvit irti ja uudestaan kiinni vain tuonne takana olevaan seinään ;) Kaappi tuli Juliskalta ja tuon ihanan oven hankinnasta tulee juttua sitten myöhemmin ;).


Oli sitten sen verran isot raot tuossa mun ensimmäisessä laatoitustyössä, että vaikka silikonipurkki lupasi 12 metriä, sain aikaiseksi vain 3,5 :D


Halusin ehdottomasti altaasta tuollaisen päälle iskettävän version, ne on ihania! Ihastuin sellaiseen avautuvan kukan näköiseen altaaseen, jonka näin jossain Puustellin esitteessä, muttei sitten tullut vastaan missään muualla, niin en käyttänyt energiaa erityisesti sen etsimiseen.


Tämä allas tuli sitten myös suoraan Juliskalta, ajattelin, että sopii tuohon laattaan, niin nappasin mukaan!


Ovissa on vielä suojamuovit päällä, revitään ne irti ja isketään vetimet kun on kaikki muukin valmista talossa. Kaikkiin vetokaappeihin otin myös hidastimet, ihana keksintö!


Laatan saumauksetkin onnistui ihan hyvin! Väri valinnan tekisin nyt toisin, mutta koska kukaan ammattilainen ei vaivautunut kertomaan mulle aiemmin, että olen väärässä niin ostin jo tota ;D Ja väärässä siis sen suhteen, että etsin monesta eri paikasta väriä joka sopii laatoissa itsessään olevaan "minilaattojen" väliseen sävyyn täydellisesti!! Tietämättä siis, että se peittyy tietenkin sen sauma-aineen alle ;D Kovasti kaikki vaan kuuntelivat mun selitystä kertomatta miten asia oikeasti on ;) Kävi siis ilmi myöhemmin kun ostin vastaavan näköistä laattaa kodinhoitohuoneeseen ja kysyin onko se sävy siinä välissä valkoista niinkuin mallissa vai ruskeaa niinkuin kuvassa ;)

Ja pitää vielä mainita tuosta ruskeasta laatasta, kun liveystäväiset ovat sanoneet että se on näyttänyt netissä paljon tummemalta kuin sitten livenä, niin se on sellaista suklaanruskeaa oikeasti ;)

Seuraavaksi pistetään näytille sitten eteistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti