Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 25. lokakuuta 2011

Työhuone

Voi kun olikaan vaikeata päättää mitä tekee työhuoneeseen! Kuukausia yritin etsiä täydellistä ja edullista tapettia, muttei vaan osunut silmään. Joten sitten pitikin tehdä päätös nopeasti ja valita joku maalisävy. Se miltä tää näyttää ruudulla, ei varmastikkaan ole oikea sävy ;D Ei ollut kuvatessa valkotasapaino kunnossa, eikä oo käsitelty oikeaan sävyyn, ja vaikka oiskin, niin tietokonetta ei oo kalibroitu joten tulee nyt sitten ulos millaisena tulee ;D


Alempi kuva kuitenkin lähempänä todellisuutta, ainakin mun koneella ;D Keltainenkin siis kuuluu lemppariväreihini ja kun sellainen ihana sävy osui silmään maalikaupassa, päätin sitä ottaa. Ennen työ ja harrastehuoneeksi muuntumistaan tämä huone toimii meidän makuuhuoneena, ja mun mielestä molempiin toimintoihin sopii lämmin sävy.


Koristelua mietin pitkään ja päädyin lopulta Tikkurilan valmiiseen sabluunaan, jossa luki, että sopii lastenhuoneeseen ;D No me ollaan niin lapsellisia, että sopii meidän työhuoneeseen hyvin ;D.


Lauantaina miekkonen iski laminaatin paikoilleen. Oltiin ajateltu aiemmin että tehtäis yks huone lapsille valmiiksi, jotta raksalla vois viettää enemmän aikaa vähemmällä huonolla omalla tunnolla, mutta pihan ajettua saman asian tuli tämä ajankohtaiseksi vasta nyt.


Mutta ai että oli ihanaa saada valmista (kattoa ja listoja vaille ;)) oleskelutilaa! Samassa vaiheessahan siellä on jo eteinen ja keittiö, mutta ei siellä paljon anopilta haettuja patjoja levitellä hengailuja varten, eikä piirretä ja leikitä.


Eikä varsinkaan harrasteta break dancea ;)


Ja ah, olihan ihana syödä lauantai-illan kotiin kuljetettu ateria jopa puhtaalta alustalta ;D


Tässä vielä lähikuvaa laminaatista!
  

Ja sanoinko jo, lapset oli IN-NOIS-SAAN-!-!-! :D

1 kommentti:

  1. Hei mikä on tämä ihana keltainen sävy! Tuollaista etsin meillekin kovasti, mutten löytänyt... Jos viitsit vastata sähköpostiin, niin olen kovasti kiitollinen (en lueskele blogeja kuin satunnaisesti...)

    Osoite: paula . lahteinen tähänsekiekura helsinki . fi
    Osannet koota noista toimivan osoitteen? ;)

    VastaaPoista