Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 19. helmikuuta 2011

Edistyy taas rivakasti ;)


Perjantaina meinas tulla lumet päälle kun harjojen kanssa katolla heiluttiin ;D


Nosturin onnistuin missaamaan vaikka varta vasten kävin tontilla kolme (?!) kertaa. Nelisen tuntia se siellä olosta laskuttaa, reilu kolmisen tuntia kesti kuitenkin vain nostellessa tiiliä paikoilleen. Paikalla käväissyt setäni sanoi, että joskus heittelivät miesvoimin tiilet kaverinsa talon katolle, mutta siinä kesti useampi päivä ja oli matalampi katto, sellaiseen ei kuitenkaan nyt itse ruvettu ;).
Autotallin päälle ei tiiliä nostettu, kai siihen joku syy on, mikä mulle asti ei oo tullut tietoon taaskaan ;D


Tänään, elikkäs lauantaina iltapäivällä oltiinkin jo sitten tällaisessa vaiheessa, eli tosi reilusti kattoa valmiina, jee! :) Ja kyllä näyttää kivalta takaa katsottuna tuo talo, täytyy olla tyytyväinen :). Ja sitten suomalaisittain hävetä kun sanoo sellaisen ääneen :D


Kuvissa ei näy väri kunnolla, kuvissa se itseasiassa näyttää paremmalta :P. Mutta värihän on sellainen tumman ruskea, ois saanut olla vielä tummempi, että ois näyttänyt mustalta. Yks lemppariväri ehdottomasti ruskea, mutta ei se nyt mun ykkösvalinta katolle ois.. Kaavamääräyksiä ikävä kyllä noudatettava :P. Ja siis jos taas mun mielestä täydellisen katon mainitsis, niin se ois punainen peltikatto <3. Tykkään niin paljon, että oikeasti onnistuin kaavaakin varmaan sen takia lukemaan väärin ja luulin vielä tontin jo ostettuamme katon olevan punaiseksi määrätty ;D
Ei saatu punaista peltiä, saatiin ruskea tiili, aina ei voi voittaa ;D (Ja sitähän ei tarvitse mainita, ettei mies ois halunnut sitä peltikattoa muutenkaan ;D) 


Etupuolella sitten toinen sai naputtaa tiiliä paikoilleen naapurilta lainatulla telineellä. Siinä meillä on sattunut tosi avulias naapuri, sähköt ja muutkin sitä kautta saatiin kun ei omia ollut jne, todella kiva juttu ;).
Isännän omat hommat on saaneet vähän odotella näitä kattoon liittyviä asioita hoidellessa. Tänään esimerkiksi rosterisia nauloja ei löytynyt meiltä, ilmeisesti ne ois pitänyt kattotoimittajan tuoda, mutta ei ollut tullut. Niitä sitten mies juoksi etsimässä rautakaupoista, ei löytynyt mistään. Lopulta sai kaveriltaan vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä, joten tontille pääsi vasta yhden aikaan!


Villoitus onneksi sitten kuitenkin edistyy vauhdilla, kunhan sitä pääsee tekemään yleensäkkin ;). Allekirjoittanut uskalsi nyt ensimmäistä kertaa yläkertaan kunnolla, kuten kuvasta ehkä voi päätellä, kun villojen takia alakertaan ei enää nähnyt :D Ei siis peloittanut yhtä paljon, vaikka kyllä tuntui talo huojuvan noiden puiden päällä kävellessä.. Tai ehkä se oli se unessa näkynyt tulva joka taloa keinutti ;).


Tässä sitten alakerrasta päin välipohjaa kuvattuna. Joku ongelma meillä sitten tulee olemaan kun lautoja menee moneen suuntaan ja sitten juuri väärinpäin kun sisäkattolaudoitus tulee. Elikkäs se menis väärin päin se laudan suunta, ikkunan suuntaisesti kun pitäisi olla kohti ikkunoita. Pitää siis miettiä mitä tehdään vai tehdäänkö mitään, onko se laminaattien ja katon suunta kuinka tärkeää...


Ja sitten yläkertaan takasin..
Sieltä pistän vaan pari kuvaa, kun ei siinä nyt niin hirveesti esiteltävää ole, pelkkää avaraa hallia ;D Tuossa nyt näkyy se porrasaukko. Porrasaukon vasemmalle puolelle tulee vessa ja muihin paikkoihin niitä makkareita..


Parvekkeelta tulee olemaan tällaiset näkymät! Auringonlaskut ja kaikki ;)


Tämä taas yhdestä lastenhuoneen ikkunasta otettu kuva.


Raksatikkaatkin nyt siis paikoillaan ;D Ulkokautta sinne mentävä nyt, että saadaan se alakerta lämpimäksi.

2 kommenttia:

  1. Meillä on kyllä tuossa sisäkatossa vielä toinen laudotus,niinku ristiin menevä. Harvalaudotuksesta taisi M silloin puhua.
    Ihana tuo maisema teidän takapihalla! ja korkeat puut antaa hyvin yksityisyyttä.

    VastaaPoista
  2. Sillee se just menis, eli noi siis on "väärinpäin" noi nyt tossa olevat laudat ja jos tulee se toinen laudotus niin sit menis taas se sisäkatto väärään suuntaan... Hmm..
    Ajelkaa huomen tänne päin niin pääsette kattelee itekkin maisemia ;) Mää kans tykkään tost pienest metsäst takana, sen verran pieni pätkä kuitenkin, ettei sinne pysty ikinä rakentamaan mitään, monesti kun täällä päin takametsät lopulta tulee asuinalueiksi nekin.. Teidän metsä taas varmaan säilyy ;)

    VastaaPoista