Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

maanantai 7. helmikuuta 2011

Tavaraa tontille


Viime viikolla ilmestyi tontille kattotiilet! Tyypit soittelivat kesken joogan että täällä ei oo ketään ;) Mää en ymmärrä missä vaiheessa ja mistä syystä mun puhelinnumero on valikoitunut sellaiseksi, joka jaetaan kaikille tavarantoimittajille, kun minähän en tiedä mistään mitään ;)
Kattotiilten väri on ruskea, kaavamääräysten mukaisesti. Siis punainen peltikatto ois ollut maailman hienoin, tuli ruskea tiili, aina ei voi voittaa :P


Villaakin sitten ilmestyi tiilten jälkeen. Sain "mihin nää pistetään" soiton lisäksi myös toimia navigaattorina puhelimen välityksellä kun meidän tie ei oikein navigaattoriin tietänsä ole löytänyt, ainakaan vanhoihin päivityksiin.. Niitä sitten tuli miehen mukaan ainakin sata pakettia, onneksi olivat siellä appiukon kanssa niitä oikeaan aikaan sisälle kantamassa ;) Tässä niistä osa seisoo nyt meidän kylppärin ja saunan paikalla.


Puuttuva väliseinä saatiinkin jo valmiiksi. Kahtena päivänä sitä tehtiin eli hiukan lisähommia, mutta onneksi ei tarvinnut tehdä yhtä korkeaa kuin muusta muurista..


Lauantaina pidettiinkin sitten pitkästä aikaa raksavapaa päivä ja rentouduttiin koko perheen kera pitkästä aikaa! Sovittiin alunperin, että joka viikko on oltava yksi tälläinen päivä, mutta tän kiireen keskellä ei sellaista oikein ole voinut pitää. Teki äärettömän hyvää olla möllöttää, ulkoilla, syödä hyvin, pelata ja tuijotella leffoja kaikki yhdessä :).

Sunnuntaina taas vauhti päällä isukilla raksalla ja äidillä ja lapsilla toisaalla. Noita, mitä lie puita, tuonne välipohjaan sai mies laitettua melkein puolet paikalleen! Yllätyttiin nopeasta tahdista :D Tällä vauhdilla saadaan jo ensi viikoksi lämmöt päälle alakertaan ;)

1 kommentti:

  1. Välillä on kyllä hyvä pitää vapaapäivä työmaalta!
    Kummasti taas jaksaa :)

    VastaaPoista