Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Muovitusta ja portaita


Muutamana iltana töiden jälkeen mies kävi naputtelemassa noi mitkä lie puut paikoilleen ja perjantaina kutsuttiin serkku apuun ja saatiin muovit pistettyä välipohjaan. Tai siis saivat ;) Ja minä sain pari kuvaa ;) Oisin mielelläni tässä jutussa jo autellut tai ainakin tulevassa villojen laittelussa, mutta on täytynyt hoivata pipejä lapsia ja nyt itsellä kurkku sen verran kaktuksena, ettei parane tuonne -22 asteeseen mennä urheilemaan.


Nyt siis ymmärrykseni mukaan tulee villoja ton muovin päälle yläkertaan ja sit saadaan ne lämmöt!! :) Eilen pidettiin raksavapaata päivää, kuten myös silloin viikko sitten, tänään sitten taas miekkonen siellä saa ahkeroida! Ja sitten varmaan pidetään vähemmän vapaita ;D Tarpeen niitä kuitenkin ottaa, jotta lapset pysyvät tyytyväisinä ja näkevät isäänsä riittävästi, ettei sitten muuteta "vieraan" isin luo kun talo on vihdoin valmis :D


Mitäköhän noille roikkuville muoveille tehdään...

Portaatkin on (ehkä) saatu päätettyä tässä viikonlopun aikana. Kävin lasten kanssa viime viikolla Laattatukku keikalla myös Westwoodin portaita Vantaalla katsomassa ja siellä vallittiin kaide, pylväs ja käsijohde mallit! Se oli päätetty jo aiemmin, että portaiden askelmista tulee umpinaiset. Itse en tykkää valkoisesta väristä ja halusinpa sitten valkoiset portaat (ja ovet ja katon) :D No, ehkä se ei muualla ärsytä yhtä paljon kuin seinissä ja antaa tilaa villeille värivalinnoille muualle :D Mutta siis myyjä siellä ei suositellut kokonaan maalattua valkoista, kun askelmat eivät olisi yhtä kestäviä. Askelmat saisi valkolakattuna koivuna. No ne eivät mielestäni sopineet yhteen, joten värivaihtoehdoiksi jäätiin miettimään muuten maalattua valkoista, jossa pähkinän (aika vaalean kuitenkin) väriset askelmat tai kokonaan valkolakattuja koivuportaita. Meillähän portaat kuuluvat talotoimitukseen, mutta noilla muutoksilla sitä lisähintaa kuitenkin jonkun verran tulee, mutta noiden kahden hintaero ei sitten ollutkaan isompi kuin 600e, joten näyttää siltä, että päädytään siihen valkolakattuun! Tulee sitten taas oikeesti kiva :)

Tummemmissa portaissa hiukan hirvittää näky, mikä kohtasi yhdessä myytävässä talossa. Pari vuotta vanha ja ihan todella hyvässä kunnossa muuten, mutta koira oli jo ehtinyt kynsillään pilata portaat täysin! En tiedä mitä materiaalia portaiden askelmat olivat, tai miten käsitelty, mutta ihan järkyt. Pääteltiin, että vaaleissa naarmut ei näy niin pahasti kuin tummissa :D Saa kertoa, jos tästä on omakohtaista tietoa :D

Ja sitten sunnuntaita viettämään!

1 kommentti:

  1. Mäkin ottaisin vaaleat portaat, niissä tummissa näkyy nimittäin pöly ja lika ihan kamalan selvästi! Ja tummat portaat myös pimentää aika paljon sitä tilaa, vaaleat tuo avaruutta.

    VastaaPoista