Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Sisäpuolen esittelyä, tosin pieneltä osin ;D

Tajusin tässä, ettei ookkaan tullut laitettua sisältä itse tiloja esitteleviä kuvia, vain jotain yleistä tai sitten yksityiskohtaa.. Korjataanpa siis se asia nyt ;)


Tämä kuva on otettu olohuoneen puolesta välistä oikealle päin! Vasemmalta kun lähdetään liikenteeseen, niin siinä näkyy työhuone! Se tulee siis olemaan meidän neljän ahdas makuuhuone jonkin aikaa kun tonne muutetaan yläkerran ollessa kesken (ellei se yhtäkkiä valmistu kesäksi ;D). Sinne tulee tupla ovet, samettilasilla kuorrutetut, niistä myöhemmin lisää.

Työhuoneesta menee sitten ovi saunatiloihin tuon näkyvän reiän paikalla. Täydellinen kompromissi ratkaisu :D Mies olisi halunnut oven ehdottomasti kodinhoitohuoneesta sinne, niinkuin yleensä on tapana ja minä ehdottomasti en. Siis blogin ja talon nimi ei todellakaan ole turhasta tuota junglehousea saanut ja pahin sekasotkuhan sijoittuu sinne missä pyykit odottaa pesijää ja viikkaajaa, joten en halunnut saunasta rentoutuneena tullessani ensimmäiseksi nähdä kaikkea sitä :D Loppujen lopuksi kodinhoitohuoneen mallista johtuen ei se olisi ollut käytännössä edes mahdollista, olisi jäänyt pesutorni tulematta tähän taloon ;)

Mun mielestä kaikista kivointa olisi ollut jos ovi olisi ollut tuonne meidän avoimeen tilaan, mutta miekkonen ei taas siihen suostunut. Joten ratkaisu oli tämä ;) En tiedä tuleeko työ/askarteluhuone olemaan sen siistimpi, mutta sitä kankaiden ja lasten maalailujen sekasotkua rakastan, toisin kuin pyykkien ;D


Tässä sitten ruokailuerkkerin reunalta otettu kuva olohuoneeseen päin, jossa siis tuo samainen työhuone näkyy taustalla. Ovi takapihalle oli kanssa ihan must juttu saada olohuoneeseen! Top viiteen vaatimuksissa ehdottomasti yltäisi ;) Kesällä koko ajan auki, heti kun vaan pystyy! Jos asuttais jossain muualla kun Suomessa (ja oltais rikkaita), ois koko olohuoneen seinä ollut avattavaa lasia ;D


Tässä saunatilatkin lähemmin! Aiemmin pistämästäni pohjapiirustuksesta näkee hyvin mitä tähän on tulossa, se on pitämässä paikkaansa edelleen toisin kuin moni muu ;) Eli sauna tuonne vasempaan reunaan, oikealla olevan villapaalin tilalle kylpyamme ja pari suihkua oikeaan etukulmaan. Oven viereen jotain missä voi vaihtaa vaatteita ja säilyä kuivana.


Tässä sitten kodinhoitohuone ja vessa ;D Pohjakuvasta taas selviää mun selitystä paremmin ;)


Tässä sitten näkymää etuovelle. Tuohon aukkoon tulee kanssa satiinilasinen ovi, josta valoa sitten tulvii sisään (ei oma idea ;)). Oikealla ylhäällä näkyy aukko jonka kohdille siis portaat tulee sijoittumaan. Vasemmalle tulee seinää ja siis vessan ovi, portaitten toiselle puolelle kanssa seinä keittiötä varten.


Jos ois kalansilmä, niin sais tästäkin paremman kuvan. Mutta siis oviaukosta kuvattu kuistia. Tuohon tulee liukuovelliset kaapit koko seinän pituudelta, saa ulkovaate kaaoksen vihdoin ehkä hallintaan ;)


Tälle puolelle taas tulee penkki, jonka alle isot laatikot, varmaan kenkiä varten. Kuistin ideat pöllitty ihan täysin kavereilta K ja A, kiitos teille ;D

Ja huvittavaa sitten huomata tätä tehdessä, että unohdin kuvata toisen puolen taloa ;D Jäin kuvailemaan ruuveja ja sitten tais tulla liian vilu, tai sitten ei, ei mitään havaintoa mikä meni ajatuksissa mönkään ;D Mutta jos huomenna ehdin käydä tontilla, niin korjataan moka ja jatketaan esittelyä sitten..

Ja jos vaikka ihan elämäni ensimmäistä kertaa kiipeäisin tulevaan yläkertaan ;D Sinne on nääs tullu miehen kaverin vanhat raksaportaat ja jos niitä pitkin sitten uskaltautuis, jos ne vaan on paikoilleen pistetty.. Mutta en oo varma pystynkö kuvaamaan korkeanpaikan kammoltani... ehkä valjaiden kanssa onnistuis ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti