Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 15. helmikuuta 2011

Korkealle katolle kohta kiivetään..


Tontille on aina kiva ajella kun ikkunasta näkyy vaan näin ihania maisemia ;) Tämä siis juuri ennen meidän kadulle kääntymistä.
Hymyilyttää aina kun keskustasta päin ajelee, vanhoja ihania omakotitaloja molemmin puolin ja ihanat lumivallit tien ja niiden välissä, tunnelmaa  kerrakseen :)


Kelit ei oo oikein tykänneet olla kiltteinä meidän rakennusprojektille missään vaiheessa (no sen siitä ehkä saa kun talvella rakentaa) ja tänäänkin siis katonrakentajat saivat aloittaa näin kirpakassa kelissä! Mutta he tulivat tänne -30 asteen pakkasista joten tämähän on siis luksusta! Ja parempi kuin lumipyry ;D


Nyt on sitten parempi mut pysytellä pois tontilta seuraavat kaksi viikkoa, sen verran huimaa itseä tuo toisten korkealla palloilu :D Asentajat olivat ilman valjaita ja kiipeilivät siellä heiluvien kattotuolien päällä aina silloin tällöin, katon tekijät sitten ovatkin siellä kokoajan, hui hui.


Villaa löytyy autotallistakin hirmunen kasa. Sitä ei siis ookkaa vielä päästy latomaan tuonne välipohjaan.


Oli meinaan sen verran kylmä ettei kovin kauaa isäntä pystynyt nauloja ampumaan tuolla :D Sunnuntaina oli muutaman tunnin ja tuli sitten lämpimään kotiin ja saunaan :) Eilinenkin raksapäivä meni vähän harakoille, kun itselle iski kunnon räkätauti ja sai siis hoivailla lapsia muutaman tunnin illalla.


Eilen tuli myös nää uudet terassilaudat! Parempi väri meille ;) Alkaa vaan oikeesti tontti näyttää hiukka täydeltä kaikkien kasojen peittämänä...

Tänään tulee myös Simonsilta uudestaan asentajat tänne, pistävät kesken jäänneet hommat kuntoon!

2 kommenttia:

  1. Mä kävin eilen ajamassa teidän raksan ohi, kylläpäs se näytti hienolta! :)

    VastaaPoista