Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Meinas otsikko unohtua.. ;)


Tässä nyt meidän talo viime sunnuntaina kuvattuna! Mielessä on ollut suunnitelma, että tuohon eteen tuleva terassi aidataan muualta paitsi autotallilta tullessa, sieltä ois ainoat portaat, mutta ovi avautuukin tästä katsottuna vasemmasta reunasta, eli idea maailman huonoin siihen käytännön kannalta.. Mutta avaskin sitten tuo väärin avautuva ovi (oli jo piirustuksissa, ihan omaa vikaa kun ei tajuttu) tilaa uusille ajatuksille, voiskin tehdä kauniin polun suoraan kadulta siihen ;) Ja sehän nyt ois paljon kivempikin kuin suunnitelma yksi, välillä on hyvä siis mokata ;)


Tää kuvakulma on ihan suosikiksi muodostunut itselle, hyvä, että tän näkee aina kotiin tullessa ;)


Tuohon aiemmissa kuvissa näkyvään aukkoon ei tullutkaan nyt muita kuin nää tuulensuojalevyt. Simonsin miehet yrittivät saada meidät pistämään nämä viikonlopun aikana, mies sitä yritti sunnuntaina, mutta totes, että tuulee liikaa, eikä hän ees tiedä mitä pitäis tehdä ja jätti tekemättä. Maanantaina sitten selvis, että se oli sittenkin Simonsin miesten hommia ;D Normaalisti tulee kuulemma nämäkin elementteinä, joten olivat väärässä luulossa siksi. Myöhemmin joku tulee niitä jatkamaan..


Tällä viikolla aloitettiin sen puuttuvat kantavan seinän tekeminen kun päästiin sopuun korvauksista ;) Saatiin vaihdettua terassipuut veloituksetta kalliimpiin (taas oma moka, tuli vihreitä, vaikka haluttiin ruskeita, eikä tarkistettu sitä kohtaa kunnolla :P) joten raha ei vaihtanut omistajaa, mutta säästettiin omaamme, joten oltiin erittäin tyytyväisiä!


Työergonomia hommassa kyllä vieläkin huonompaa kuin aiemmin ;D Huomenna sitten muuraamaan kaksi kerrosta ja se ois siinä! Seuraavaksi alkaa ne sisähommat ja johan onkin uusi tilanne, paljon taas kaikkea pitää tehdä mistä ei tiedä hölkäsen pöläystä! Niin joo ja kattotiiletkin ilmestyivät tänään tontille ;)

5 kommenttia:

 1. Jätän kommentin,kun kerran täällä taas ihastelemassa kävin :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin jätän merkin :)
  Oon niiiin koukussa tähän blogiin!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Tsemppiä jatkoon! t. vakkarilukija minäkin

  VastaaPoista
 4. Kauniin näköinen talo teille tulossa. Tsemppiä rakentamiseen.

  VastaaPoista