Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Messut takana

Eipäs ollutkaan väliä sillä raksan näkemättömyydellä kun työmiehet lähtivät kotia kohti perjantaina aamupäivällä, tulevat sitten ensi viikolla jatkamaan eli mitäänhän siellä ei ole tapahtunut ;)

Messuilla käytiin ja saatiin tilattua kodinkoneet! Kaupanpäälliseksi tuli sitten tuo kuvan monitoimikone ja enhän mä mitään muuta ois tarvinnutkaan, toi on niin ihana ;) Vertailin äsken netissä enkä halvemmalla kyllä onnistunut samoja koneita löytämään mistään tällä hetkellä. Varmaan jos tarjouksia seuraisi aktiivisesti useamman kuukauden pääsisi halvemmalla, mutta tuo tuntui helpolta keinolta ottaa kaikki kerralla, saa ilmaisen toimituksen kotiin silloin kuin haluaa jne.. Mites muut ootte tehneet, kaikki kerralla jostain vai tarjousten perässä juoksemista?!

Tykkään muutenkin messuista hirmusti, helppo keino muutamassa tunnissa hoitaa monta asiaa. Mies oli ottanut valmiita kopio nippuja talon pohjista jne tiedoista jossa oli meidän yhteystiedotkin ja niillä olikin sitten helppo pyytää tarjouksia esim. noista sadevesirännisysteemeistä ja muista ;). Takkoja päästiin katselemaan livenä, se kun on hirveä murheenkryyni ollut meille alusta asti ja siihen tulikin monia ideoita ja ratkaisuja. Takka-leivinuuni kun halutaan, mutta ulkonäöllisesti ei oo netissä tullut mitään mukavaa vastaan, niin tuolla sitten jo tulikin ;) Ja hormista oli paljon asiaa.. Meillähän oli se takan takaseinä merkitty alunperin kantavaksi, mutta nyt siihen tulikin vain palkki keskelle, vaikka se muuri tehtiinkin koko matkalle. Nyt siis pitääkin selvittää, tarvitaanko me koko seinää oikeasti ollenkaan, se antaisi niin paljon mahdollisuuksia takalle lisää jos ei tarvittaisi!

Portaita halusin myös valita, ne siis kun tulevan meille Simonsin kautta, mutta ihan lopullista mallia ei ole päätetty. Portaat tulevat Westwoodilta, mutta heidän nettisivuiltansa en löydä taaskaan juuri sellaisia mitä haluaisin ;). Mutta niitä nyt ei sitten luonnollisestikkaan siellä messuilla hirveästi ollut esillä ison koonsa takia, mutta juteltiin Westwoodin edustajan kanssa ja hän oli oikein halukas auttamaan. Hän ehdotti, että tultais heidän myymälälleen Simonsin sopimuksen kanssa niin hän voi näyttää millaisia malleja siihen kuuluisi ja mitä sitten maksaisi lisää jos halutaan jotain muuta!

Löysin myös maailman hienoimman altaan vessaan, hinnaltaan 1200 e, että jäi sitten tilaamatta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti