Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Varastoelämää...


En usko että ollaan lähellekkään ainoita rakentajia joiden omaisuus on yhtä hehkeessä paikassa kuin meidän tuossa ylläolevassa ;). Ihanaa oli tietysti pakata kaikki miettien mitä tullaan ja mitä ei tulla tarvitsemaan seuraavan vuoden aikana. Ja ihanaa huomata jo heti alkuunsa, että kas, monitoimikoneen vatkaimet on pakattu V:llä varustettuun laatikkoon joka vietiin ensimmäisessä satsissa varastoon, eli sitä ei nyt sitten olosuhteiden pakosta tarvitse käyttää ;). 


Eräänä päivänä halusin pitkästä aikaa ommella. Etsin ihanan mallin tytön takkiin, mutten millään löytänytkään kaavapapereita! Muistin tarkkaan, että se oli tarkoitus tuoda asuinpaikkaan ja että siitä kantajille mainitsin, mutta tajusin, että samassa satsissa meni paljon tavaraa varastoon, että ehkä se vahingossa meni sinne. No, kuten kuvasta näkyy, niin sitähän oli helppo etsiä!


Onni onnettomuudessa oli se, että rulla oli pitkä ja täten olin kyvytön sitä pakkaamaan mihinkään, ei siis pitänyt availla laatikoita kuitenkaan. Ja sieltähän se hetken päästä löytyikin, verhotankojen seasta. Juuri ja juuri parin tavaran siirtämisen jälkeen pitkälle venytetty käsi siihen ylettyi ja ompelutyöt sai jatkua :).

1 kommentti:

  1. Mä niiiiiin jaan tuon tuskan. Meillä on mahdutettu perheen tavarat myös varastokomeroon; motivaatiokämppä rakentamisen ajan on n. 60 neliöinen kaksio. Ei pahemmin tehdä käsitöitä kun suurin osa langoista on "jossain laatikossa".

    VastaaPoista