Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

maanantai 10. tammikuuta 2011

"Isi on tontilla. Se on rakentanut sinne majan."


Tässä maja/teltta numero kaksi autotallin seinien päällä! Pistettiin kokoon loppiaista edeltävänä iltana yhden kaverin avustuksella ja loppiaisena muurattiin valmiiksi! Mitä, miehet ovat päässeet vihdoin vauhtiin ;) Isoisät ja yksi kaveri miehen apuna. Päivävauhti muurauksessa on siis vaihdellut muutamasta metristä n. 75 metriin asti ;)


Autotallin muurauspäivänä siis saatiin muurattua n. 45 metriä. Kaikille sivuillehan ei tullut täyttä viittä kerrosta harkkoa, joten nopeutti toimintaa, mutta olipa oikeesti kiva nähdä päivässä niin paljon etenemistä!

Kolmannen teltan paikka oli sitten kuistin ja etuseinän päällä. Teltta taidettiin perjantaina pistää siihen ja muurata ensimmäinen kierros ja lauantaina päästiin sitten ennätykseen, siihen n. 75 metriin! Vaikka kaikista kulmaisin seinä menossa! Silloin kolme miestä puurtamassa. Sunnuntaina taas hidastui kun oli se tärkein viimeinen kerros ja se tehtiin taas hartaudella ;).


Eli nyt ois niinkuin talon ulkoseinät muurattu, jei!! Johan sen valmistumista on odoteltu näin kameran takaa mutta äkkiä se sitten lopulta meni toi loppu ;). Vielä pitäisi kylppärin seinät ja takan takaseinä, ei tietenkään kokonaan, sekä kuistin terassin alle tuleva kohta muurata..


Samalla kun miehet muuraa, on salainen apulainen töissä pressun alla, sähkölaskua kasvattamassa sulattaen lumia maasta, jotta nuo eristeet saataisiin paikoilleen ja täytöt myös, nekin tehtävä ennen viikkoa 4! Ja ennen seiniä pitäisi jotain viemäriputkiakin pistää.


Peukut pystyyn että ehditään ilman yötöitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti