Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

perjantai 28. tammikuuta 2011

Ja niin se talo jatkaa nousuaan ;)

Ensin kiitoksia kaikille kommentoijille ;)) Kävijöitäkin kävi tuplaten edelliseen päivään verrattuna :O

Siihen meidän puuttuvaan muuriin tuli suunnitelma, että pitää tehdä sinne valu ja siihen kaksi kerrosta harkkoa. Muualla on siis viisi. Itseä vähän kauhistuttaa, että voiko se sitten olla yhtä hyvä ratkaisu..!?


Tiistaina siis saivat tuon alakerran pistettyä ja keskiviikkona yhdeksän aikaan aamulla oli jo näin paljon edistytty! Kiva ajella tontille päin kun yläkerran ikkunat näkyvät jo aiemmin, siellä se meidän talo on. Ei sitä meinaa vieläkään tajuta, että oikeesti, meillä on kohta ihan oma talo!


Myöhemmin oli saatu valmiiksi jo näitä kattojen pohjia. Nätit katot meille tulee näihin pienempiin paikkoihin, mutta hankalalta näyttää tiilien pistämisen kannalta ;D


Takapihalle päin alkaa taas valmistumaan parvekkeen paikka ;) Se, minne meidän makkarista pääsee suoraan, jei! Ja aina vaan kauhistuttaa tuo noitten työmiesten keikkuminen tuolla ylhäällä, milloin ne tippuu. Yksi kiipes tikapuilla alakerran ikkunoitten yläpuolelle, huomasi olevansa vähän väärässä paikassa ja HYPPI niiden tikkaiden kanssa metrin sivuun, huh.


Tuossa menee tuollainen tukipilari mikä lie, yläkertaan asti, niitä on siis kaksi. Mulla ei oo mitään tietoa, tehdäänkö noin normaalistikkin vai onko tää nyt meidän talon juttu kun meillä ei riittävästi kantavaa seinää ole..? Tämä palkki jää pesuhuoneen seinän sisään ja toivon, että se jää yläkerrassakin piiloon ;D Toinen jää sitten takan takaseinään piiloon.


Nyt on sitten kerrosjakokin nähtävillä ;) Kuvassa näkyy porrasaukkoa myös. Huonekorkeus on 280, näyttää hirveän matalalta tässä kuvassa jostain syystä, johtuukohan noista korkeista ikkunoista :P


Tämä kuva on otettu torstaina aamupäivällä! Niin siistiä kun niin nopeesti edistytään näiden elementtien kanssa ;) Pohjaa tehtiin varmaan kolme kuukautta ja kolmessa päivässä talo oli jo tässä vaiheessa ;D


Illalla sitten näytti jo tältä, muovit pistetty katolle! Kuva sitten todellakin salamalla otetun näköinen..
Mutta voi että, kyllä on kivaa, talo!!! :)

Tänään suunnistetaan sitten rakennusmessuille Vantaalle ;)) Viime vuonna sieltä kerättiin monta kassillista esitteitä, erityisesti talo (ja tosi fiksusti myös ikkuna ja eristys jne jne jne, kaikkea mikä kuuluu jo talon kanssa samaan pakettiin ;)), tänä vuonna ihana kun voi keskittyä sitten niihin sisustusjuttuihin :). Jään samalla reissulla myös Helsinkiin kursseille ja ystävän luo yöksi, joten itse näen seuraavan kerran raksan vasta lauantaina, hui!

5 kommenttia:

 1. Waude, kyllä näyttää hienolta! Iso harppaus eteenpäin. Meilläkin ajatuksena suunnata tänään messuilemaan :-)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää teidän talo! Harmillinen tuo seinä asia :/
  Toivottavasti messut ovat antoisat.
  Meillä raksa- ja talomessut jo messuiltu kun aletaan olemaan yläkerrankin kanssa jo aikalailla loppusuoralla. Ehkä sitten piha- ja puutarha messut keväämmällä.
  Mukavaa viikonloppua.
  -p-

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää!!! Mäkin käyn täällä monta kertaa päivässä, mutta usein työaikana (älä kerro Kekelle ;) ja kommentointi ei silloin onnistu. Pitää tulla livenäkin katsomaan!

  VastaaPoista
 4. ;D
  Virpi, joku päivä sauvailemaan sinne sit?? ;)

  VastaaPoista
 5. Moi! Mielenkiintoinen projekti teillä. Meille tulossa myös Simons-talo tässä kevään aikana.
  Katri

  VastaaPoista