Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 13. tammikuuta 2011

Hommia kellon ympäri


Ensi viikon torstaina ois sitten sellanen päivä että alaohjauspuut tulee. Kaiken pitäis olla siis valmiina siihen mennessä.. Ei auta kuin kiristää tahtia.. Nyt kun on talvella rakennettu koko hässäkkä, niin yksi ongelma mitä ei kesällä tietenkään ole on tuo lumi. Että älkää ihmeessä rakentako talvella ;D Eli siinä vaiheessa kun on muurattu, ei pystykkään täyttöä tekemään ennen lumitöitä! Ja koska talvea on ollut jo pitkään ja kovia pakkasia myös, pitää maa myös sulattaa, ettei tulisi ylläreitä sitten kun lattia on valettu ja jäät sulais alta..


Keskiviikko iltana ei auttanut kuin käydä lumitöihin.. Talkoolaisia kutsuttiin taas paikalle, ihana kun on lähellä ihmisiä jotka tulevat mielellään auttamaan, toivottavasti ne on siinä vielä talon valmistuttuakin ;D Neljä miestä sitten siellä illan huhki hakaten irti moneen kertaan tallattua lunta muutaman kymmenen sentin paksuudelta. Ja jäi muuten aamuunkin vielä hakattavaa.


Lapset olivat taas innokkaina auttamassa. Ensin meni tytön apu tosin väärään suuntaan, heitteli siis lumia takaisin muurien sisäpuolelle, ei auttanut kuin nostaa tapahtumien keskukseen ;) Mies oli tontilla yhteen asti yöllä, ehkä, en enää valvonut hänen tulleessa kotiin.. Olen kannustanut, että kahden viikon päästä saa sitten nukkua vaikka viikon putkeen ;)


Ja tämmönen savu oli sitten vastassa tontilla tänään aamulla. Onneksi oli ihan tarkoituksella aiheutettua.. Lumien sulatus apuun siis riensi höyryllä niitä sulatteleva setä, jonka pomoni soitti paikalle hädissään ettei ehditä sitä muuten tekemään ;) Tehokashan tuo höyrysulatus vaikutti olevan, nyt vaan sitten peukut pystyyn taas siihenkin, ettei uudet lumisateet tai pakkaset tule pilaamaan lopputulosta ennen kuin on saatu täyttö tehtyä..


Ulkotäyttöä on tää ilta sitten tehty ja tehdään kai vieläkin, työkavereita nykyisiä ja entisiä siellä ahertaa koneineen ja autoineen miehen lisäksi. Vielä nuo kylpyhuoneen seinät ja takkaseinä pian pystyyn ja sisätäyttökin voidaan tehdä. Sit oltaiskii jo voiton puolella pohjien osalta ;)

3 kommenttia:

  1. Tsemiä projektiin. Kiva lukea kanssa-ahertajien juttuja, vielä kun on hyviä kuvia ja mielenkiintoisesti kirjoitettua tekstiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Täytyy tulla vasta vierailulle ;)

    VastaaPoista