Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 27. tammikuuta 2011

Eilen 121 kävijää ja 0 kommenttia.... ;)

Jättääkäähän joskus jotain kommenttia jookos ;) Ois kiva tietää keitä käy ja höpötellä muutenkin kuin yksinään ;)


"Outojen" väliseinien kohtalo ratkes.. Tämä tässä on KANTAVA seinä, ois tietysti ollut oikein kiva, jos se ois merkitty kantavaksi jo pohjasuunnitelmiin....!! Nyt sitten jäämme odottelemaan suunnitelmia, miten se valetaan ja muurataan tuonne metrin syvyyteen tärytetyn murskeen uumeniin ja kuka sen tekee.... Ei nyt just naurata niin paljon kun maanantaina..

13 kommenttia:

 1. Täällä käyn kurkkimassa melko usein, on oluut mukava seurata vaiheita kera kuvien. Kommentointi on vain aina mukamas niin vaikeaa, kun ainakin ite käyn useissa eri blogeissa vierailuilla. Mutta, ymmärrän fiiliksesi, kun ite aikoinaan blogia pidin niin tuntui että moni kävi muttei jättänyt kommentteja lainkaan.

  Toivottavasti keksitte nopeasti ratkaisun teitä kohdanneeseen ongelmaan.

  VastaaPoista
 2. Heippa hei!

  Kiitos, kun jätit minun blogiini kommentin - sitä kautta löysin sinun blogiisi ja tallensin blogisi myös linkkilistaani.

  Raksaonnea!

  VastaaPoista
 3. tuon seinän kanssa on tullut jo varmaan muutama kirosana. Meillä oltiin "vähän" samanlaisessa tilanteessa remppaa tehdessä, ja kellarin sokkelia (ulkoseiniä) piti jatkaa alaspäin noin 40cm. Siinä riitti hommaa. Mielestäni tuo on kohtuullisen helppo korjata vaikka seinää ei saisikaan pois. ei mitään muuta kuin puolet seinän alta auki ja anturan valu, jonka päälle muotissa painevalu. ja sitten toinen puoli. Painevalun sijaan tietysti homma voidaan toteuttaa anturan päälle harkoilla.

  Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nämä kaikki postaukset luetaan tarkkaan ainakin täällä :-)

  Tsemppiä tuon seinän kanssa ja muutenkin!

  VastaaPoista
 5. Heippa, mielenkiinnolla seurailen teidän raksailua. Olette meitä pari viikkoa edellä, me vasta odottelemme pystytystä. Yritän ryhdistäytyä myös kommenttilootan suhteen :-)
  Mekin huomasimme juuri tarkistusmittauksia tehdessä, että sokkelista puuttuu pätkä, onneksi ei vielä ole taloa päällä, mutta korjauksella on kiire!

  VastaaPoista
 6. Jei, kannatti avautua ;D

  Me ei itse ois ees tajuttu tätä, oltiin vaan iloisia että täällä on niitä väliseiniä pystyssä, vähemmän hommaa meille ;D Vastaava sitten tajusi missä mennään, onneksi!

  Nyt olikin tullut suunnitelmat, että valu ja sen päälle kaksi harkkoriviä.. Vielä täytyy vähän jutella että kuka tän tekee tai korvaa.. :P

  VastaaPoista
 7. No voihan kökkäre tuota seinää! Näinhän se on että projektiin mahtuu aina niitä kömmähdyksiä mukaan, onneksi tuo on kuitenkin ihan hoidettavissa oleva :)
  Meillä jännitetään että vuotaako lattialäämitys jostain ku paineet laskee.. kauhu skenario on että vuoto onkin alakerrassa eikä ylhäällä, et silleen. Revipä uus lattia auki :(

  VastaaPoista
 8. Heissan! Jätänpä minäkin kommentin, vaikka nyt vasta löysin teidän blogin.

  Meillä rakennetaan kanssa, ihan ite ja hitaasti (ainakin minun mielestä aivan liian hitaasti). Joten tsemppiä teillekin rakentamiseen! :) Niin, ja meidänkin blogissa saa käydä mölisemässä. :)

  VastaaPoista
 9. Tööt, jätän merkin. Tulin, kun huomasin sut uutena lukijana oman blogin puolella :) Että hei vaan, jätä toki säkin merkkiä käynnilläsi ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos tsempeistä!

  Voi ei Suvimarja, onko teillä tossa vastuitakaan kuin itsellä niissä lämmityksissä?

  Tuun vierailee ja kommentoimaan ;))

  VastaaPoista
 11. Teille jää tosi kivasti sitä takapihaa. Me ollaan sairastettu katsellen nosturia työssään kodinhoitohuoneen ikkunasta.

  VastaaPoista
 12. Ahkerasti tulee blogia luettua mutta kommentoinnit on jäänyt :(

  Toivottavasti saatte seinän suhteen asiat kuntoon pian!! Tsemppiä
  Mukava seurata muitakin talvirakentajia :)

  VastaaPoista
 13. Ei oo kiva sairastaa, mutta onneksi on edes kivaa seurattavaa kipeänä.. Tosin tais se nosturi lopullisesti lähteä eilen..

  VastaaPoista