Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

tiistai 4. tammikuuta 2011

Routaeristeitä


Routaeristeetkin saatiin talon ulkopuolelle muutama viikko sitten ja sitä kautta vastaava tyytyväiseksi ;). Hyvä homma kun sai taas ammattilaisen kaivinkonetta kuljettamaan, niin sujui tämäkin homma alle päivässä.


Vielä pitäis ne routaeristeet saada sinne talon sisäpuolellekkin :P Vielä ei oo maa routinut, mutta ei nää kelit kyllä varmaan tässä plussankaan puolelle käänny, joten hyvä ois sekin homma saada mahdollisimman pian tehtyä. Ja edit, kirjoituksen jälkeen tutkittu ennustuksia ja todellakin näyttäis kääntyvän plussan puolelle ;) Ei sadekkaan kyllä varmaan asiaa auta jos sitten pakastuukin, vali vali ;D


Tässä näkyy meidän terassin alle tuleva muuri, ilmeisesti sellainen tarvitaan siitä syystä sinne, että parveketta pukkais päälle.


Pikkasen tässä jouduttiin sitten tekemään piirustusten vastaisesti, eli patolevy tulee nyt routaeristeiden päälle, vaikka se ois pitänyt laittaa alle. Ei voi mittään, kun ei se muuraus edistynyt toivottuun tahtiin, kelien, muuton ja ekaa kertaa tekemässä, takia. Piti kuitenkin se routasuojaus saada tehtyä.


Puutkin jäi sinne eristeiden väliin, mutta toivotaan, että eristävät vähintään yhtä hyvin ;)

2 kommenttia:

  1. Tulin taas kurkkaamaan mitä tänne on ilmestynyt :)
    Sitten kun teidän paketti tulee niin täytynee ajella sinnepäin "kyttäys keikalle"..
    T.utelias kyylä

    VastaaPoista
  2. Teretulemast!! :D Nyt ois suunnitelmissa että 20.1. tulis!

    VastaaPoista