Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tätä päivää on odotettu ;)

..kuin lapsi jouluaattoa ;D Ja vihdoin se saapui ;)))


Tällaisessa kirpakan tuulisessa kelissä saivat talon kasaajat aloittaa...


Mikä jännä fiilis oli tulla raksalle ja nähdä nosturi, meidän tontilla, vihdoin ;)


Kaukaa pohjanmaalta se meidän talo sai rekan kyydissä matkustaa, eilen se oli vielä siskon lähellä, nyt se on meillä ;)


Aamulla yhdeksän aikaan oltiin jo tässä vaiheessa, nostamassa takaseiniä paikoilleen. Hurjan näppärästi tuntui menevän, lukuunottamatta sitä, kun nosturikuski laski jalkoja lisää ja vahingossa nosti jo paikoilleen hakatun seinämän ylös samalla ;)


Siinä siis seisoo meidän takaseinä! Vasemmalla olohuoneen ikkunat, ulko-ovi ja viimeisenä työhuoneen ikkuna :).


Seinän sisällys näyttikin sitten tältä! Kun mietittiin sitä talotoimittajaa, pähkäiltiin ihan hirveän pitkään myös höyrynsulkumuovin paikkaa.. Nimittäin pari toimittajaa sitä hehkutti, kun heillä sitä ei puhkaista, kun siihen tulee villaa vielä päälle ja siihen vasta putket ja saivat siis meidät äärettömän epäluuloisiksi voiko se toimia ollenkaan, että paikat puhkotaan.. No lopulta päädyttiin silti Simonsiin joka ei sitä villaa muovin päälle pistä, mutta nyt kun tätä katsottiin niin kyllä tää meidän silmiin näytti siltä, että ne putket ois muovin päällä kuitenkin ;) Voi olla, ettei tiedetä mistään mitään ja ne on tuolla alla, mutta enivei, hyvältä näyttää ;)


Puolen päivän jälkeen näyttikin jo tältä! Tää on siis näkymä mikä tulee kun meille päin tulee. Katu hiukan kaartuu juuri meidän kohdalta ;)


Tämä näkymä on sitten suoraan taloa kohti kadulta päin. Tässä yrittää näkyä myös tuo meidän nousu talolle, josta siis tuli ihan erilainen kuin kuvittelin ;) Tiesin, että korko tulee korkealle, mutta en tajunnut että se koko piha täytetään samalle tasolle melkein ;)


Siinä meidän ihana lämmin kuisti sekä kodinhoito huoneen ovi ;). Mietin tontilla pitkään, miksi valitsin tuollaisen oven tuohon kodinhoitohuoneeseen kun se on järjettömän tylsä eikä sieltä nää mitään.. Mutta sitten muistin, että juurikin siitä syystä ;D Molempien ovien eteen kun tulee yhteinen terassi, niin ei sitten ihmiset olisi pihalla kummasta pitää mennä, niinkuin itse monesti on ollut ;D


Autotalli / studio!! Tärkeää oli korkeus ja huomaa jo kyllä että se on korkea ;) Alunperin mies olisi halunnut oven tallista sisälle, mutta ois vaatinut "pikkuset" portaat ;)


Sisältä päin näkymää keittiön ikkunaan ja erkkeriin.


Siinä sitten olohuoneen ikkunat taas. Isot on, mutta tää pähkäilee oisko voineet olla vielä isommat ;D


Tää yllätti täysin, jotain sisäseiniäkin on puolittain pystyssä!? Luultiin että ne kaikki on meidän tehtävänä, mutta ei haittaa ;) Kai näihinkin on joku syy kasaamisen kannalta ;)


Takaapäin sitten talo :)


Illalla oli tuollainen kantava palkki löytänyt tiensä talon keskelle.


Kauempaa näkymä talolle.


Nosturikin niin oli innoissaan meidän talosta ettei meinannu maassa pysyä ;) Oikeesti, ihan tajuttoman mahtavaa oli vihdoin nähdä kunnolla livenä se, mitä on tässä jo vuosi pähkäilty!! Ja hyvältä näytti, eikä tuntunu olohuone ees liian pieneltä kuten monella kaverilla on käynyt, ainakaan vielä ;D

2 kommenttia:

  1. Vaude, onnittelut.:) Näyttää aivan ihanalta, joskos itsekkin jonakin päivänä sais vastaavan. (haaveilee jo uudesta kodista) ;) Mikäs studio teille ompi tulossa?

    VastaaPoista
  2. Valokuvausstudio ;) Naurattaa myös ystävien, joilla vielä rakennusprojektit kesken, suunnittelut seuraavista taloista, täytyy toivoa, ettei itse kohta kuulu samaan joukkoon ;D

    VastaaPoista