Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kuva-arvoitus..


Mitäs ylläoleva kuva esittää? Jotain rakentamiseen liittyvää, jotain, jota kuulemma tarvitsee jo tässä vaiheessa.. Tosin kun vähän mietittiin talotoimittajan edustajan kanssa että mikäs vaihe nyt on niin todettiin, ettei kuitenkaan ihan vielä..


Tadaa, keskuspölynimurin putkia siis! Perjantaina tuli soitto "mihis aikaan siellä rakennuksella on porukkaa, niin voitais tuoda tää keskuspölynimuri sinne?!" "....öö....hmm....siel ei oo ulkoseiniä" "oho, no mihis me tää tuotais?" "kuule voisitteko tuoda sen kuukauden päästä, meillä on siirretty talon toimitusta kuukaudella eteenpäin, ei oo sitten talotoimittaja ilmeisesti teitä infonnut asiasta" "no mutta mä soittelen täältä postilta eikä meil oo tilaa säilyttää näitä täällä niin pitkään" "aa, okei, no eikuin kaiken muun rojun sekaan sitten tänne"..

Talotoimittajalle soitto ja vakuutus ettei mitään muuta olla raahamassa liian ajoissa, kuten esim. portaita tai kattopaneeleita tai tai tai...!

2 kommenttia:

  1. kuuluiko paketin sisältöön kuvanmukainen naikkonen?

    VastaaPoista
  2. Ei ikävä kyllä. Mielelläni oisin sellaisen siivoavan naikkosen ottanut (jos sen voisi laatikkoon aina siivousten väliksi pistää), kun allekirjoittanut ei oikein siivoamisesta välitä ;)

    VastaaPoista