Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

torstai 17. helmikuuta 2011

Sekalaista selitystä


Eipä tohon pihalle paljon enää muuta mahdu! Täytyy äkkiä pistää tuodut tavarat lihoix taloon niin tulee lisää tilaa ;D Nyt näkyy muuten tuolla telineiden takana Simonsin miesten tekemät viimeistelyt, eli nyt ei enää tuulensuoja levyt rumina sieltä paista!


Lumiesteetkin on jo tontilla odottamassa, kiitos V niistäkin ;)


Tähän asti oli etupihan puolelta kattoa jo saatu, takapihalla oli sitten vähän vielä samaiset kesken. Tavoitteena oli, että huomenna saatais kattotiiliä nostettua ylös, itsellä ei tietoa onko suunnitelmissa pysytty. Tässä tilanteessa ois voinut olla matalampi talo, niin ois hiabilla saatu nostettua, eli halvemmax ois tullu kun nosturin tilaus ;D


Ja kuten näkyy, ei ne hienot raksatikkaat oo päässeet vielä kiinni mihikään, eli vähän jäi vajaaksi tämä yläkertaan kiipeäminen ;D Uskaltauduin niitä tavan tikkaita pitkin pistämään pään yläkerran puolelle, mutten nousemaan ylös ;D Mies sai vielä luvan olla alapuolella turvana ;D

Tuli uniinkin viime yönä nuo raksatikkaat kun postasin juuri ennen nukkumaan menoa ;D Lattia tosin oli unessa saatu samaan pisteeseen kuin täällä, viimeinen blogi mitä luin eilen ;D Ja unessa apuna joku tuntematon juoppo duunari! Siellä siis kiipesin yläkertaan ja kun katsoin ikkunasta, huomasin, että talo onkin niin korkea, että näkyy ihan järvi (täällä ei siis todellakaan ole järviä lähimain!) mutta se olikin tulva joka irrotti talon perustuksiltaan ja lähdettiin sitten seilaamaan ;D Uni ei päässyt jatkumaan pidempään, kun heräsin lasten syöksyessä huoneeseen eli loppu jäi nyt arvoitukseksi ;)


Tän verran pystyi jokseenkin järkevästi aukosta kuvaamaan yhdellä kädellä ;D Tässä siis meidän huonetta. Huoneesta tulee hassun mallinen, osa seinästä vinokatolla ja osa sitten tuon lyhdyn alla, mutta ehkä antaa sille luonnetta ;)


Ovesta siis pääsee nauttimaan aurinkoisesta parvekkeesta ja vasemmalle puolelle tulee vaatehuone, liukuovilla.


Alakerrasta nyt kuvasin sitten loputkin talosta, eli tässä meidän eteisaulasta kuvattuna, näkyy osa olohuoneesta ja ruokailuerkkeristä. 


 Tuon kantavan tolpan viereen tulee sitten takka. Siihen piti tulla ensin kokonaan kantava seinä, mutta kun Simonsin suunnitelmat vaihtuivat ja tulikin tuo tolppa, niin käytetään tilaisuutta hyväksi ja jätetään seinä tekemättä ;) Antaa lisää vapautta takan suhteen, siitä riittää sitten omaan postaukseen asti asiaa. Elikkäs tämä koko alue jää siis avoimeksi takkaa ja hormia lukuunottamatta ;)


Olohuoneesta päin kuvattuna, ruokailuerkkeri oikealla ja keittiön ikkuna vasemmalla.


Tästä suunnasta hahmottaa paremmin mitä tulee tapahtumaan, eli vasemmalla on se meidän kuistille vievä ovi, sen oikealle puolelle tulevat portaat ja heti portaiden jälkeen seinä, jonka toiselle puolelle tulee siis avoin niemekkeellinen keittiö ;)


Lapsetkin löys mielenkiintoista tekemistä jälleen kerran ;) Äitin varpaat jäätyi nopealla visiitillä, eli hattua nostettava näille rakentajille, jotka siellä jaksaa pakkasessa painaa! Kuvata ois muuten pitänyt myös naulapyssyn lämmitys sessio, työkalut ei kestä yhtä hyvin kuin miehet ;D


Busted!

3 kommenttia:

 1. Vaikka talo tulee ns. pakettina niin silti mukana tuodaan ihan uskomaton määrä kaikkea rakennustavaraa. Teillä on se etu, että tavarat tuotiin vasta nyt, eikä jo syksyllä, kuten meillä. Nyt nimittäin joudumme välillä arvuuttelemaan, mitä minkäkin lumikasan alla taas olikaan... :)

  Tuo on ihana vaihe kun vihdoin talo alkaa rakentua ihan oikeasti, eikä vain omissa mielikuvissa. Riemullista rakentamista teille!

  VastaaPoista
 2. Voi jösses noita sun unia.. sieluni silmin näin oikein sen järven.. heheh! hyvältä näyttää tilat, sieltä se alkaa rakentumaan!

  VastaaPoista
 3. Suvi, se järvi oli sitten semmosta vähän paksumpaa vettä ja oikein tumman sinistä ;D

  Kristiina, mä oon ajatellu että meille tuodaan noita JO, eikä vasta, mutta täytyykin siis olla tyytyväinen tähän ;D Joitain me silloin tarkisteltiin lapusta, siis niitä toimitusaikoja, muttei niihin osattu sanoa juuta eikä jaata, niin ne tulee just silloin kun tehtaalta ehdotettiinkin, enkä ees muista kysyttiinkö esim. noista terassilaudoista, tuskin.. Portaat siirrettiin eteenpäin, ois tulleet jo 1,5 kk päästä muuten :O

  VastaaPoista