Kiva kun tulit! Täällä seurataan meidän raksaa!
Kommentit ois erittäin toivottavia :)

Lukijat

lauantai 5. helmikuuta 2011

Tha Kitchen!

Tässä vaiheessa kun raksa edistyy taasen erittäin hitaasti, on aikaa pistää vähän näitä suunnitelmia kehiin ;) Siitä on jo siis useampi kuukausi kun ollaan keittiösuunnitelmia tehty. Kolmessa paikassa käytiin, tähän on päädytty! Ihan vaan materiaalien takia, ei muualta saanut juuri oikeaa sävyä ja oven mallia, mikä ois niin oikeelta meille tuntunut, kuin tämä!


Keittiö on siis selkeesti ihan ruskea ;) Wenge on tuo sävy tarkemmin ja ovet ovat "kalusteovia" tai "minilaminaattia" tms! Budjetista kun kiinni kovaa pidetään, niin me ei edes mitään täyspuisia ovia katseltu. Tasokin laminaattia (se tosin jo aikaisemmassa asumuksessa hyväksi havaittua).

Keittiöön ulkonäön ja budjetin lisäksi vaatimuksia aiheutti mun toive hellasta joka on naama sinne päin missä äksöni on! Tykätään hirmusti kutsua ihmisiä kylään (ja mikä hirveä tauko siihen tulee toisten nurkissa asuessa :/ ) mutta on kyllä maailman ärsyttävintä sitten kokata kaukana muista ja kuulla naurun remakkaa eikä tiedä mitä hauskaa taas missasi ;D Tässä siis ratkaisu siihen! :)

Alunperin, meille piti tulla kaikki seinät kiertävä keittiö, sekin idea vaan jostain alunperin tuli, tai ilmestyi, eikä sitäkään mitenkään kyseenalaistanut kun hyvältä vaikutti. Mutta sitten eräs kaverimme/poikamme kaverin isä, keittiösuunnittelija, keksi tuon niemeke idean ja rakastuin siihen heti! Siis lapset tulee koulusta ja äiti tekee ruokaa ja siinä ne voi istua suoraan edessä ja tehdä läksyjä <3. Ja sitten ne kaveritkin voi iltaa istuessa siihen tulla höpäjää kokatessa ;). Eli kiitos Mika ;) (vaikka ovet nyt tuleekin muualta, sorry :P ).


Laattaostoksillakin jo kävin lasten kanssa eilen vaikka meidän lattiaa vielä peittääkin lumi ;D Mukaan ei tosin otettu, koska niitä ei siellä ollut, tuurilla, kun joku oli käynyt edellisenä päivänä ostamassa kyseisen laatan varaston loppuun tuolta Laattatukusta ;D Onneksi niitä tilattiin vielä lisää! Sen takia näitä kiirehdin, kun juuri tän tyyppistä laattaa olen sinne haaveillut ja nyt mielestäni edullisesti siihen törmäsin, niin pakko oli toimia! Laatta unelma tuli aikoinaan pakatessa vanhaa kotia laatikoihin, katselin elämäni ainoaa kertaa Neljän tähden illallista ja siellä kokkasi Indican Jonsu ja sillä oli aivan ihana kämppä ja erityisesti se keittiön lattia! :D Ihan samanlainen se ei ollut kuin tuo ylläoleva, mutta yhtä ihana mielestäni tuokin! Seinään pitää keksiä vielä jotain tosi kivaa kun sinne jää paljon tilaa kun ikkunaa ei silloin toiselle seinälle haluttu yläkaappien toivossa, joita sinne ei nyt sitten tulekaan ;D

3 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa keittiössä kelpaa sitten kokkailla!
  hyvä että sait sitä laattaa!

  VastaaPoista
 2. hämmästyin ku löysin googlen kuvahaulla "niemeke keittiö" haulla tän keittiön suunnitelmakuvan, se on samanlainen mitä oon miettiny meille, jopa ikkuna saman olonen :)tää on vissii aika vanha postaus ja keittiö varmaan jo käytössä, joten kysymys kuuluukin onko ollut toimiva? :)

  VastaaPoista
 3. Erittäin toimiva :) Käytössä ollut nyt reilut 1,5 vuotta, eikä moitittavaa mulla, mieheltä kun kysyin, niin liian vähän kaappitilaa ;) Mun mielestä ei, meillä on vaan liikaa tavaraa, ja moni niistä vois olla muuallakin kuin keittiössä ;)
  Tuosta suunnitelmasta jätettiin pois niemekkeen päädyssä seinässä oleva kaappi, haluttiin pitää hieno seinä kokonaan näkyvissä :)
  Kannattaa varmistaa että niemekkeen ja ikkunan seinän välissä on riittävästi lattiatilaa (muttei liikaakaan jottei mee hukkaan ;)), meillä nyt juuri sopivasti, mahtuu toinen vaikka täyttämään tiskikonetta ja toinen kokkaamaan hellalla samaan aikaan!

  VastaaPoista